1. Home Brother
 2. Business
 3. Resource Hub
 4. Blog
 5. Efficiëntie
 6. Professioneel labelen met het Pro Tape gamma van Brother
A male electrician wearing a white hardhat, is seen applying a black-on-white label with the words

Professioneel labelen met het Pro Tape gamma van Brother

Labels zijn voor elektriciens een cruciaal onderdeel van het werk dat ze doen. Bij gebrek aan labels of bij onleesbare labels kan de veiligheid en efficiëntie van een project duur komen te staan - de reputatie van een professionele handelaar kan geschaad worden.

Vanwege de complexiteit van het werk dat door elektriciens wordt uitgevoerd en de nalevingsplicht, moeten labels voldoen aan een lange lijst met vereisten en sterk genoeg zijn voor de beoogde toepassing.

We lanceren ons assortiment P-touch Pro Tape [LINK] dat duurzame, flexibele en kosteneffectieve labeloplossingen voor elektriciens biedt. De tapes zijn verkrijgbaar in meerdere breedtes en kleuren om de professional te ondersteunen bij het naleven van bedradingsvoorschriften.

Het Pro Tape gamma is ideaal voor elektriciens om borden en mededelingen te labelen met algemene waarschuwingen, voorschakelapparatuur en schakelapparatuur, elektrische kabelgoten en leidingen, contactgegevens, kabels en bekabeling, verlichting, zonnepanelen, oplaadpunten voor elektrische auto's, verdeelborden of eenheden, stopcontacten en PAT-testen (ProductAcceptatieTest).

Duurzaam sterk

In de elektrische industrie worden labels blootgesteld aan zware omstandigheden. Ze zijn ontworpen om intact te blijven op gladde, gestructureerde en gepoedercoate oppervlakken en de sterke kleefband verzekert gemiddeld drie keer meer sterkte op gestructureerde oppervlakken in vergelijking met de standaardtape van Brother; dit is gebaseerd op de resultaten van onafhankelijke tests. De tape is dus ideaal voor identificatie van elektrische panelen.

pro-tapes-electrician-blog-image

Professionele labels voor alle toepassingen

De sterke kleefband maakt deel uit van het onlangs gelanceerde P-touch Pro Tape-assortiment van Brother dat voor elke professionele labelbehoefte een perfecte oplossing aanreikt.

Het gamma bestaat uit zes bijkomende tapes die zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen en omgevingen:

 • Flexibele ID gelamineerde tape voor kabelwikkels en vlaggen.

 • Krimpkous gemaakt van speciale niet-klevende tape en krimpt bij het verhitten om de kabel heen.

 • Gestanste, niet-gelamineerde vlaglabel ideaal voor glasvezelkabels en andere dunne kabels.

 • Met de zelflaminerende tape worden afgedrukte labels beschermd en permanent verzegeld met een gelamineerde laag. Ideaal voor kabels inclusief CAT6A met grotere diameter.
  Gelamineerde veiligheidstape voor extra gemoedsrust - laat zichtbaar zien of er met het label geknoeid is en kan na het verwijderen niet opnieuw worden aangebracht.

 • Stenciltape geschikt voor industriële markten - de tape heeft een thermisch gevoelige laag die inkt of speciale vloeistoffen maskeert om componenten of onderdelen direct te markeren.

Elke keer weer gelabeld blijven

Brother P-touch gelamineerde labels hebben een reeks strenge tests ondergaan om aan te tonen dat ze op hun plaats en leesbaar blijven bij blootstelling aan slijtage, chemicaliën en extreme temperaturen.

Onze flexibele ID- en zelflaminerende tapes hebben een speciaal samengestelde kleefstof om veilig rond gebogen oppervlakken met een minimale diameter van 3 mm te wikkelen.

Onze Pro Tape is ontworpen om een perfect samenwerking tot stand te brengen met ons assortiment labelprinters voor elektriciens. Kies voor originele labels van Brother en ze zullen samen de best mogelijke resultaten aanbieden - conform en efficiënt.

Brother Pro Tape is beschikbaar voor deze labelprinters. Volledige informatie over Pro Tape op https://www.brother.be/nl-be/verbruiksartikelen/labels-en-etiketten/pro-tapes.

Meer artikels over Brother Blog | Tips voor meer efficiëntie in je bedrijf

Dit vind je wellicht ook leuk...

Terug naar boven