1. Home Brother
 2. Business
 3. Gezondheidszorg
 4. Medische apparatuur
Keep track

Volg je apparatuur en andere activa nauwgezet op

Veel zorginstellingen hebben duizenden vaste of mobiele activa verspreid over meerdere sites en locaties. Houd dit bij door duurzame gelamineerde etiketten met artikelnummers en andere belangrijke informatie af te drukken met een Brother P-touch P900 serie labelprinter. Gelamineerde Brother TZe-labels zijn ontworpen om vele jaren mee te gaan, zelfs onder extreme omstandigheden.

Voordelen van de PT-P900 reeks labelprinters en P-touch duurzame labels

Een transparante, gelamineerde toplaag beschermt je tekst tegen chemicaliën, vocht, slijtage, zonlicht en extreme omstandigheden. Brother P-touch gelamineerde labels zijn getest tot het uiterste door een onafhankelijk laboratorium om hun duurzaamheid te garanderen.

Thermische overdrachtstechnologie maakt gebruik van een inktlint voor scherpe, hoogwaardige afdrukken. P-touch labelprinters produceren duurzame labels met een lange levensduur en een printresolutie van maximaal 360 x 720 dpi.

Lineaire en tweedimensionale barcodes, zoals GS1-128 en QR-codes, kunnen op je etiketten worden opgenomen om de efficiëntie te verbeteren en fouten te verminderen die worden veroorzaakt door het handmatig typen van onjuiste nummers en andere informatie.

Verbeter labelidentificatie door een relevante grafische afbeelding op te nemen, zoals een logo of symbool. Populaire bestandsindelingen zoals .jpg, .png en .bmp worden ondersteund.

Brother TZe-tapecassettes zijn verkrijgbaar in een breed scala aan labelformaten tot 36 mm en in verschillende kleuren. Er zijn metallic, sterk klevende en goed zichtbare fluorescerende labels beschikbaar, alsook veiligheidslabels die aantonen of ermee geknoeid werd.

P-touch Editor software voor Windows en Mac is inbegrepen als een gratis download en zorgt voor het professionele ontwerp van labels die exact aan je eisen voldoen.

Service schedules

Volg nauwgezet het interventieschema op

Zonder middelen om apparatuur nauwkeurig te identificeren, kan essentieel onderhoud niet op de juiste apparaten worden uitgevoerd. Zo kan het verkeerde toestel worden nagekeken of een belangrijke servicedatum worden gemist. Door op elk apparaat Brother P-touch gelamineerde labels te gebruiken, kan je er zeker van zijn dat je label vele jaren leesbaar blijft, waardoor je apparatuur in de best mogelijke staat blijft.

Operating information

Integreer belangrijke bedieningsinformatie

Zeer goed zichtbare labels met belangrijke informatie kunnen op apparatuur worden aangebracht, zodat gebruikers worden geïnformeerd over de juiste werking en apparaten altijd klaar zijn voor gebruik. Met een breed scala aan labelkleuren, waaronder metallic en fluorescerend, kan je ervoor zorgen dat je instructies duidelijk zichtbaar zijn en onmiddellijk worden opgemerkt.

TZe labels

Vertrouw op duurzame Brother TZe labels

Brother P-touch labels zijn verkrijgbaar in breedtes tot 36 mm en in verscheidenheid aan kleuren en soorten zoals metallic, extra klevend en fraudebestendig. Uit tests blijkt dat ze bestand zijn tegen:

 • Chemische producten
 • Water en andere vloeistoffen
 • Slijtage
 • Zonlicht en UV-licht
 • Vriestemperaturen tot -80°C
 • Hitte tot +150°C

Eenmaal de labels zijn aangebracht, weet je zeker dat ze nog jarenlang bevestigd en leesbaar blijven.

Technische gegevens over TZe-tapes

PT-P900 Series

PT-P900 desktop labelprinter gamma

De Brother P-touch PT-P900 serie desktop labelprinters zijn de ideale keuze voor zorginstellingen die duurzame labels nodig hebben.

 • Produceer duurzame labels op aanvraag, tot 36 mm breed.
 • Print aan hoge snelheid en in hoge resolutie.
 • Voeg indien nodig barcodes, logo's en andere symbolen toe.
 • Link naar gegevens in een Excel-spreadsheet om snel meerdere labels in één lange strook te printen.
 • USB, Wifi en Ethernet connectiviteit.