1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2023
  5. Brother lanceert nieuwe generatie mobiele thermische A4-printers

Brother lanceert nieuwe generatie mobiele thermische A4-printers

Brother kondigt de lancering van de reeks PJ-800 aan, een nieuwe generatie mobiele thermische A4-printers die zijn ontwikkeld om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten op locatie en onderweg.

De PJ-800-serie heeft hetzelfde compacte ontwerp als zijn voorgangers, waardoor hij geschikt is voor gebruikers die werkzaam zijn in de verkoop, buitendienst en services op locatie, transport, logistiek en hulpdiensten.

De geoptimaliseerde connectiviteit en afdruksnelheden zijn ideaal voor drukke mobiele werknemers met weinig tijd voor administratieve taken. Ze zullen de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van deze mobiele printoplossing op prijs stellen en er is geen inkt nodig.

Jo De Jaeger, Labelling & Mobile Printing Solutions Manager bij Brother International Belgium, verklaart: “Bij de ontwikkeling van de nieuwe thermische PJ-800-reeks was het onze prioriteit om onze klanten meer functionaliteit te bieden met behoud van de sterke punten van de voorgaande mobiele printerreeks. Het ontwerp blijft uiterst compact, wat uniek is voor een oplossing voor het afdrukken van volledige pagina’s. Een ander voordeel is dat alle accessoires die voor de PJ-printers gebruikt worden, compatibel zijn met de nieuwe PJ-800 reeks.”

Het nieuwe gamma bestaat uit vijf modellen - PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863 en PJ-883 - die verschillende resoluties en interfaces ondersteunen, alsook de meest gangbare printertalen, waaronder ZPL2-emulatie.

Afhankelijk van de voorkeur van de klant kunnen de mobiele printers worden aangesloten via USB, Bluetooth of Wi-Fi. Het opladen en de gegevensoverdracht zijn ook mogelijk via USB-C.

Alle printerspecificaties zijn hier beschikbaar.

 

Over Brother

Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar innovatie is Brother vandaag een wereldwijde leverancier van bedrijfsoplossingen. De onderneming werd in 1908 in Japan opgericht als Yasui Sewing Machines Co en later omgedoopt tot Brother. Ze is over de hele wereld actief in meer dan 40 landen en past zich voortdurend aan om doeltreffende oplossingen te brengen die beantwoorden aan een steeds veranderende markt. Van Managed Print Services tot printers, scanners en labelprinters. De producten en services van Brother zijn ontworpen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen, en de samenwerking op de werkplek te bevorderen.

Nieuw gamma mobiele thermische A4 printers