1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2021
  5. Nieuw partnerschap met NiceLabel voor digitale transformatie van professionele labelprocessen

Nieuw partnerschap van Brother met NiceLabel voor digitale transformatie van professionele labelprocessen

Professionele en duurzame labels ontwerpen, opslaan en printen wordt nog eenvoudiger dankzij de samenwerking van Brother met NiceLabel, een wereldwijde toonaangevende softwareontwikkelaar voor labelontwerp en labelbeheersystemen, die onlangs de krachten bundelde met Loftware.

Dit internationaal partnerschap is de nieuwste toevoeging aan het groeiende labelbeheeraanbod van de printergigant. Vanaf mei 2021 maken gebruikers snel en accuraat labels die aan de industrienorm voldoen en die ze op hun thermische Brother-labelprinter afdrukken. Ze kunnen ook labelprocessen vanaf één platform aansturen.

Het NiceLabel-beheersysteem verplaatst labelontwerp en -beheer van de IT-afdeling naar de IT- of professionele gebruikers, die labelwijzigingen veel sneller kunnen uitvoeren. Daarnaast bespaart je onderneming tijd en maak je kostbare IT-middelen vrij om taken met meer toegevoegde waarde uit te voeren.

Andrew Broadbent, Europees productmanager voor printoplossingen bij Brother Europe, verklaart: “We zijn bijzonder verheugd over onze nieuwe wereldwijde samenwerking met NiceLabel. Onze klanten zullen hun thermische Brother-printer gebruiken om hun labelprocessen te vereenvoudigen met gegarandeerde nauwkeurigheid en naleving, rechtstreeks vanuit deze krachtige toonaangevende software. Ons aanbod thermische printers zal snel uitbreiden, waardoor we wereldwijd meer klanten kunnen ondersteunen.”

Greg Tanner, VP Alliances bij NiceLabel, voegt hieraan toe: “We zijn trots op ons nieuw partnerschap met Brother en bieden hiermee meer gebruikers de mogelijkheid om hun productiviteit inzake label printing aanzienlijk te verhogen.”

“Het NiceLabel managementsysteem bevat alles wat gebruikers nodig hebben om hun labelprocessen te digitaliseren, hun volledige labelprintactiviteiten samen te brengen in één platform en een soepelere en flexibelere workflow te realiseren. Ze kunnen vlotter reageren op veranderende marktomstandigheden en -vereisten, sneller producten op de markt brengen en beter concurreren in de sectoren waar ze actief zijn.”

Brother-klanten* kunnen nu printerdrivers downloaden op de website van NiceLabel https://www.nicelabel.com/downloads/nicedrivers/brother .

*NiceLabel ondersteunt de volgende label- en mobiele printers van Brother: RJ mobiele label- en ticketprinters, TD desktop labelprinters en TJ industriële labelprinters.

Over Brother

Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar innovatie is Brother vandaag een wereldwijde leverancier van bedrijfsoplossingen. De onderneming werd in 1908 in Japan opgericht als Yasui Sewing Machines Co en later omgedoopt tot Brother. Ze is over de hele wereld actief in meer dan 40 landen en past zich voortdurend aan om doeltreffende oplossingen te brengen die beantwoorden aan een steeds veranderende markt. Van Managed Print Services tot printers, scanners en labelprinters. De producten en services van Brother zijn ontworpen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen, en de samenwerking op de werkplek te bevorderen.

Over NiceLabel

NiceLabel is een toonaangevende wereldwijde softwareontwikkelaar voor labelontwerp en labelmanagementsystemen die bedrijven van elke omvang helpen de kwaliteit, snelheid en efficiëntie van hun labelactiviteiten te verbeteren, terwijl ze hun kosten verlagen. Ondernemingen transformeren hun labelproces digitaal met behulp van de systemen voor labelmanagement, van ontwerp tot afdruk en labelbeheer. Het resultaat is een soepele en flexibele operatie waarmee bedrijven sneller kunnen reageren op veranderende marktomstandigheden en -vereisten, producten sneller op de markt kunnen brengen en effectiever kunnen concurreren in de sectoren waar ze actief zijn. Als 's werelds grootste ontwikkelaar van Microsoft Windows-stuurprogramma's voor thermische en direct marking printertechnologieën wordt de software van NiceLabel wereldwijd geleverd door de grootste printerfabrikanten en gebruikt door de meerderheid van de Fortune 500-bedrijven. In 2021 fuseerden NicoLabel en Loftware om het mondiale leiderschap op het gebied van Enterprise Labelling en Artwork Management uit te breiden. De bedrijven brengen 60 jaar expertise samen om klanten en partners een uitgebreide keuze aan verbeterde oplossingen te bieden. Surf voor meer informatie naar www.nicelabel.com en www.loftware.com.

Nieuw partnerschap van Brother met NiceLabel