1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2019
  5. Zes iF Design Awards voor uitzonderlijke ontwerpkwaliteit van Brother

Zes iF Design Awards voor uitzonderlijke ontwerpkwaliteit van Brother

Brother is gespecialiseerd in print- en technologieoplossingen en heeft zes iF Design Awards gewonnen nadat de nieuwste kleuren-LED-printers en P-touch-labelprinters werden de erkend vanwege hun uitstekende ontwerpkwaliteit.

Dit is het 12e opeenvolgende jaar dat Brother iF Design Awards ontvangt en dat levert een totaal aantal van 72 onderscheidingen.

De printers uit het Brother L3000 kleuren-LED-gamma hebben in de Categorie Kleurenlaserprinter/All-in-one gewonnen, terwijl de labelmodellen P-touch CUBE Plus en PT-H110 erkend werden in de Categorie Beste labelsysteem.

De A150-naaimachine, het ScanNCut DX SDX1200-toestel en de Luminaire Innov-is XP1-borduurnaaimachine hebben ook prijzen gewonnen.

De juryleden voor de iF Design Awards kijken niet alleen naar het uiterlijk van de producten, maar ook naar kwaliteit, prestaties, gebruikersinterface, innovatie, veiligheid en milieuvriendelijkheid.

Peter Hanne, Sales Manager bij Brother International Belgium, verklaart: "We zijn zeer vereerd met deze onderscheidingen; het is een verdienste voor alle Brother-medewerkers die een rol spelen bij de productontwikkeling.”

"Brother doet voortdurend inspanningen om de ontwerpkwaliteit te verbeteren en technisch te innoveren, waardoor we unieke en goed presterende producten kunnen leveren aan onze klanten.”

“Ons L3000-assortiment won onlangs ook een BLI Winter Pick Award; het is een ongelofelijke prestatie om twee prestigieuze prijzen te winnen voor dit nieuwe gamma."

In 1982 haalde Brother de eerste iF Design Award binnen voor de alfanumerieke typemachine. De awards worden gehost en beoordeeld door het International Forum Design in Hannover, Duitsland. Dit jaar ontving iF Design Awards 6.375 deelnemende producten uit 52 landen en regio's.

Over iF Design Award

De iF Design Award behoort tot de meest prestigieuze en grootste ontwerpwedstrijden ter wereld. Sinds 1953 zien ontwerpers, fabrikanten en gebruikers iF dit als een teken van goede ontwerpen.

Een iF Design Award is een onderscheiding voor uitmuntendheid, een erkenning voor kwaliteit en een uitdaging voor de concurrentie. Voor gebruikers is het een symbool van vertrouwen.

Voor meer informatie surf je naar https://ifworlddesignguide.com/our-awards/professional-awards/if-design-award-2019. 

iF Design Award 2019