Artikel toegevoegd

FAQ's voor productondersteuning

Dit is niet waar u naar op zoek was? Ga terug

FAQ voor HL-6050D In OS X 10.8.x wordt de melding weergegeven dat '[bestandsnaam]' niet kan worden geopend omdat het bestand afkomstig isvan een niet-geïdentificeerde ontwikkelaar'. 

Vrouw zat aan een bureau op een laptop

Drivers en downloads

Download en installeer de nieuwste stuurprogramma's en software.

Bekijk downloads
Brother inktpatronen

Originele Brother verbruiksartikelen

Originele Brother inkt- en tonercartridges zorgen elke keer voor de beste afdrukkwaliteit.

Ze zijn getest volgens ISO-normen en werden ontworpen om in perfecte harmonie met uw Brother printer te werken.

  • Een langere levensduur van uw printer
  • Optimale prestaties van uw cartridges en toners
  • Duidelijke tekst en grotere duurzaamheid

Brother verbruiksartikelen kopen