1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2023
  5. iF DESIGN AWARD 2023 voor Brother labelprinters

Brother P-touch labelprinters winnen iF DESIGN AWARD 2023

 

Voor het 16e opeenvolgende jaar ontvangt Brother de prestigieuze iF Design Award. Dit jaar worden de P-touch labelprinters PT-D410, PT-D460BTVP en PT-D610BTVP van Brother erkend voor hun uitmuntende ontwerpkwaliteit.

De iF DESIGN AWARD wordt sedert 1953 georganiseerd en beoordeeld door iF International Forum Design GmbH (Duitsland) en is een van de meest prestigieuze internationale designwedstrijden. De wedstrijd wordt wereldwijd erkend omdat niet alleen het uiterlijk van het product wordt beoordeeld, maar ook criteria zoals functionaliteit en milieuprestaties.

Frank Deneweth, Managing Director van Brother International Belgium, verklaart: "Brother werkt voortdurend aan de verbetering van de ontwerpkwaliteit en productinnovatie om onze klanten altijd een uitstekend product aan te bieden. We hebben een lange weg afgelegd sinds we in 1982 onze eerste iF Design Award wonnen, maar we blijven ons inzetten voor het ontwerpen en produceren van robuuste en betrouwbare producten die naadloos passen in het dagelijks leven. Het is altijd een voorrecht om prijzen te winnen die dit bevestigen.

In 2023 won Brother de iF DESIGN AWARD voor het 16e opeenvolgende jaar, met een totaal van 88 awards tot nu. Dit jaar vielen ook naaimachines en machinetools in de prijzen.

Het iF DESIGN AWARD 2023 certificaat werd toegekend aan de volgende Brother producten:

Over Brother

Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar innovatie is Brother vandaag een wereldwijde leverancier van bedrijfsoplossingen. De onderneming werd in 1908 in Japan opgericht als Yasui Sewing Machines Co en later omgedoopt tot Brother. Ze is over de hele wereld actief in meer dan 40 landen en past zich voortdurend aan om doeltreffende oplossingen te brengen die beantwoorden aan een steeds veranderende markt. Van Managed Print Services tot printersscanners en labelprinters. De producten en services van Brother zijn ontworpen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen, en de samenwerking op de werkplek te bevorderen.

Brother P-touch labelprinters winnen iF DESIGN AWARD 2023 voor ontwerpkwaliteit