1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2022
  5. Nieuwe desktoplabelprinters vereenvoudigen uw organisatie

Vereenvoudig uw organisatie met de nieuwe aansluitbare desktoplabelprinters van Brother

Brother transformeert de organisatie thuis, op kantoor en op de werkplek met het nieuwe assortiment P-touch desktoplabelprinters, ontworpen voor drukke werknemers en meerdere omgevingen. De labelprinters ondersteunen gebruikers bij de organisatie, personalisatie en identificatie.

Dit gamma bestaat uit drie modellen - PT-D410, PT-D460BT en PT-D610BT - voor basis- tot geavanceerd gebruik en is geschikt voor elke gebruiker.

Jo De Jaeger, Labelling & Mobile Printing Solutions Manager bij Brother International Belgium, verklaart: "Als we met klanten spreken, horen we dat ‘organisatie’ voor hen een uitdaging is. Dit is nog moeilijker geworden nu meer en meer mensen flexibel werken.”

"Ons nieuw gamma is gecreëerd met deze vaststelling in gedachten. We wilden één oplossing creëren, of het nu gaat om kabelbeheer thuis, opbergdozen in een magazijn of het organiseren van dossiers op kantoor. Door een grote uitdaging op te lossen, kunnen onze klanten zich concentreren op de taken waarop ze zich zouden moeten concentreren, wat uiteindelijk hun productiviteit verhoogt en tijd bespaart."

Elk model is ontworpen met de gebruiksomgeving in gedachten. Alle versies hebben een ingebouwd AZERTY-toetsenbord en een groot grafisch display met afdrukvoorbeeld. De P-touch PT-D610BT beschikt over een kleurendisplay. De nieuwe etikettenprinters zijn optimaal ontworpen voor gebruiksgemak, snel typen en eenvoudige bediening op het bureau.

Alle modellen bieden verbeterde functionaliteit- en connectiviteitsopties, wat de flexibiliteit biedt om je apparaat eenvoudig aan te passen aan je individuele vereisten zonder van systeem te hoeven veranderen.

Deze gebruiksvriendelijke desktoplabelprinters kunnen standalone of met de computer gebruikt worden. De bijhorende gratis software voor het bewerken van labels bevat een selectie van kant-en-klare sjablonen om het afdrukken nog eenvoudiger te maken. De modellen PT-D460BT & PT-D610BT zijn ook uitgerust met Bluetooth en kunnen gebruikt worden met de iPrint&Label-app van Brother. Je print overal pasklare sjablonen met je smartphone.

De nieuwe labelprinters zijn compatibel met TZe-tapes tot 18 mm. Deze tapes zijn duurzaamheid en bijzonder geschikt voor backoffice-, magazijn- en sportschooltoepassingen, omdat ze bestand zijn tegen chemicaliën, water en extreme temperaturen. De PT-D460BT en PT-D610BT kunnen met een snelheid van 30 mm/sec afdrukken en de PT- D610BT kan op bredere tapes - tot 24 mm - afdrukken. 

Over Brother

Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar innovatie is Brother vandaag een wereldwijde leverancier van bedrijfsoplossingen. De onderneming werd in 1908 in Japan opgericht als Yasui Sewing Machines Co en later omgedoopt tot Brother. Ze is over de hele wereld actief in meer dan 40 landen en past zich voortdurend aan om doeltreffende oplossingen te brengen die beantwoorden aan een steeds veranderende markt. Van Managed Print Services tot printers, scanners en labelprinters. De producten en services van Brother zijn ontworpen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen, en de samenwerking op de werkplek te bevorderen.

Vereenvoudig uw organisatie met de nieuwe aansluitbare desktoplabelprinters van Brother