1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2022
  5. Nieuwe samenwerking met TEKLYNX

Brother optimaliseert professioneel labelaanbod door nieuwe samenwerking met TEKLYNX

Vanaf 18 januari 2022 gaat Brother een nieuw partnerschap aan met TEKLYNX, een wereldleider in barcodesoftwareoplossingen. Dankzij deze samenwerking zullen klanten van Brother gemakkelijker dan ooit barcodelabels kunnen creëren, beschikbaar maken en afdrukken. Het toonaangevende labelbeheeraanbod van de printergigant wordt hiermee versterkt en bedrijven zullen efficiënt labels kunnen maken die voldoen aan de industrienormen.

Brother heeft een aantal labelprinterreeksen die compatibel zijn met de TEKLYNX-softwareoplossingen. Ze zorgen voor verbeterde printerprestaties en bieden bedrijven de tools die nodig zijn om labels snel en efficiënt af te drukken. De beschikbare geïntegreerde oplossingen verbeteren ook de gegevensbeveiliging voor organisaties.

Jo De Jaeger, Labelling & Mobile Printing Solutions Manager bij Brother International Belgium, verklaart: "We zijn verheugd over onze nieuwe Europese samenwerking met TEKLYNX, een wereldleider in de ontwikkeling van geïntegreerde software. We zullen hierdoor een sterke zichtbaarheid krijgen in strategische verticale markten voor Brother. Deze nauwe samenwerking helpt onze klanten ook bij het dagelijks gebruik van hun thermische Brother-labelprinter om hun etiketteringsprocessen te vereenvoudigen, terwijl ze profiteren van de nauwkeurigheid en naleving die het gebruik van deze krachtige softwareproducten garandeert."

"We zijn er trots op met Brother samen te werken en bieden de mogelijkheid om de gebruikersproductiviteit bij het afdrukken van etiketten aanzienlijk te verhogen", aldus Thierry Mauger, president van TEKLYNX International."

De softwareoplossingen van TEKLYNX ondersteunen het volledige assortiment thermische labelprinters van Brother en gebruikers kunnen meerdere labelformaten afdrukken vanaf een centraal platform, afhankelijk van de bedrijfssector.

TEKLYNX biedt Brother verschillende softwarefuncties voor het labelen van barcodes:

  • Oplossingen voor labelontwerp
  • Geautomatiseerde printoplossingen
  • Traceerbaarheid van labels en controleoplossingen
  • Gecentraliseerd management om de volledige afdrukomgeving van labels vanaf meerdere platformen te beheren (web, mobile en pc,…)

Het labelbeheersysteem van TEKLYNX ontlast IT-afdelingen van tijdrovende labelontwerpen met behulp van een intuïtieve gebruikersinterface. Bedrijven kunnen nu sneller wijzigingen aanbrengen in labelontwerpen of "standaard" labelsjablonen maken, wat tijd bespaart en kostbare IT-budgetten vrijmaakt. Ze zullen zich vanaf nu meer kunnen concentreren op het uitvoeren van andere belangrijke taken.

Dankzij de barcode- en RFID-technologie waarin TEKLYNX gespecialiseerd is, biedt deze samenwerking aan Brother ook de mogelijkheid om hun labeloplossingen die gericht zijn op traceerbaarheid te verbeteren, van productie tot verzending in een groot aantal industrieën.

Download de printerdrivers* voor Brother-klanten op de TEKLYNX-website..

*TEKLYNX ondersteunt de volgende label- en mobiele printers van Brother: RJ mobiele label- en ticketprinters, TD desktop labelprinters en TJ industriële labelprinters.

Over Brother

Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar innovatie is Brother vandaag een wereldwijde leverancier van bedrijfsoplossingen. De onderneming werd in 1908 in Japan opgericht als Yasui Sewing Machines Co en later omgedoopt tot Brother. Ze is over de hele wereld actief in meer dan 40 landen en past zich voortdurend aan om doeltreffende oplossingen te brengen die beantwoorden aan een steeds veranderende markt. Van Managed Print Services tot printers, scanners en labelprinters. De producten en services van Brother zijn ontworpen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen, en de samenwerking op de werkplek te bevorderen.

Over TEKLYNX International

TEKLYNX International helpt toeleveringsketens beter te functioneren. Vandaag vertrouwen meer dan 750.000 bedrijven in meer dan 170 landen op de geïntegreerde producten van TEKLYNX voor het ontwerpen van barcodes en RFID-labels, maar het zijn de mensen achter deze oplossingen die de barcode-etikettering efficiënt, nauwkeurig, veilig en brancheconform maken. Met meer dan 30 jaar ervaring is TEKLYNX de wereldleider met zijn betrouwbare software en superieure klantenondersteuning. Ontdek meer over TEKLYNX of contacteer TEKLYNX in je regio om meer te weten te komen over hoe de TEKLYNX-groep bedrijven in verschillende sectoren over de hele wereld helpt. “Barcode Better™ with TEKLYNX"

Brother gaat een nieuw partnerschap aan met TEKLYNX