1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2020
  5. Brother International Europe werkt samen met Kofax® om ControlSuite™ wereldwijd te verdelen

Brother International Europe werkt samen met Kofax® om ControlSuite™ wereldwijd te verdelen

Unified Print Management en Capture met buitengewone documentbeveiliging brengen een waardevolle en uitgebreide oplossing

24 maart 2020
- Brother International Europe kondigt vandaag een samenwerking aan met Kofax®, die een geïntegreerde oplossing biedt voor een reeks Brother-laserprinters, multifunctionele printers en inkjetprinters. De gedreven Sales- en Technical Pre-Sales-teams van Brother zullen opgeleid worden om Kofax ControlSuite in te zetten en ondernemingen te helpen bij de implementatie, alsook het beheer en de beveiliging van documenten met behulp van een eenvormige oplossing voor printbeheer, documentenopslag en -beveiliging.

"Kofax® is verheugd over de samenwerking met Brother", verklaart Chris Strammiello, Senior Vice President Channels bij Kofax®. "Hun bekroonde scanners en (multifunctionele) printers, en onze toonaangevende beveiligings- en automatiseringssoftware zullen samen een hoogwaardige en uitgebreide oplossing bieden."

ControlSuite is de volgende generatie software voor printbeheer, documentopslag en -beveiliging. Deze oplossing vereenvoudigt en ondersteunt centraal beheer en management van content die via mobiele en desktop-apparaten, e-mail- en printstreams gestuurd wordt. ControlSuite beheert, beveiligt en regelt ook vrijwel elk aspect van documentdistributie via printen, scannen, routing en opslag in de hele onderneming - in elke combinatie van hybride systemen, technologieën en apparaten. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde productiviteit dankzij eenvormige print-, scan- en workflowprocessen.

"Bedrijven hebben meer kans op aanzienlijke materiële verliezen als gevolg van documentgerelateerde inbreuken dan op een gegevenslek", zegt Chris Marshall, directeur van Printing & Solutions voor KMO. “De compatibiliteit van Brother-toestellen met ControlSuite brengt een oplossing voor de belangrijkste uitdaging van veilig documentbeheer : ervoor zorgen dat informatie in de juiste handen terechtkomt met één enkele, gestroomlijnde oplossing die fouten inperkt en de productiviteit verhoogt.”

ControlSuite werkt goed samen met de Brother-laserprinters voor KMO’s en stelt de ondernemingen in staat documenten veilig te beheren, wat de naleving ondersteunt door automatisch auditsporen te genereren die documenten traceren en weergeven hoe ze werden geopend en gebruikt.

"Voor bedrijven van elke omvang speelt IT, en in het bijzonder informatiebeveiliging, een cruciale rol in documentbeheer en compliance", zegt Jacqui Hendriks, Research Manager - European Imaging, Printing and Document Solutions bij IDC. “Bij het implementeren van een nieuwe documentbeheerstrategie moeten IT-professionals oplossingen zoeken die robuuste beveiliging bieden voor de wisselende en veranderende eisen op de werkplek. Door de samenwerking met Kofax® biedt Brother een breder scala aan beveiligingsoplossingen en helpt hiermee organisaties bij hun digitale transformatie. Kofax® is een toonaangevende wereldspeler op de markt voor apparaat- en printbeheer."

Het productaanbod van Brother - "Kofax® ControlSuite is beschikbaar in het tweede kwartaal van 2020.

Over Kofax®


Kofax®-software stelt organisaties in staat om te werken zoals morgen (Work Like Tomorrow™) vandaag. Kofax's Intelligent Automation-softwareplatform helpt organisaties bij het transformeren van informatie-intensieve bedrijfsprocessen, het verminderen van handmatig werk en fouten, het minimaliseren van kosten en het verbeteren van klantbetrokkenheid. We combineren RPA, cognitieve vastlegging, procesorkestratie, mobiliteit en betrokkenheid, en analyses om implementaties te vergemakkelijken en dramatische resultaten te leveren die het compliancerisico verminderen en het concurrentievermogen, de groei en winstgevendheid vergroten.

"Kofax® biedt een snelle return on investment voor meer dan 20.000 klanten in financiële dienstverlening, verzekeringen, overheid, gezondheidszorg, supply chain, outsourcing van bedrijfsprocessen en andere markten. "Kofax® levert zijn bekroonde software en oplossingen via zijn directe verkoop- en serviceorganisatie en meer dan 650 indirecte kanaalpartners en integrators in meer dan 60 landen in Noord- en Zuid-Amerika, EMEA en Azië-Pacific. Ga voor meer informatie naar de website kofax.com.

Over Brother

Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar innovatie is Brother vandaag een wereldwijde leverancier van bedrijfsoplossingen. De onderneming werd in 1908 in Japan opgericht als Yasui Sewing Machines Co en later omgedoopt tot Brother. Over de hele wereld actief in meer dan 40 landen past Brother zich voortdurend aan om doeltreffende oplossingen te brengen die beantwoorden aan een steeds veranderende markt. Van managed print services tot printers, scanners en labelprinters. De producten en services van Brother zijn ontworpen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen en de samenwerking op de werkplek aan te moedigen.

Brother-werkt-samen-met-Kofax-ControlSuite