1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2023
  5. Unieke inkjetprinter voor A4 tot groot formaat

Brother onthult unieke grootformaat inkjetprinter

 

Brother onthult zijn nieuwste multifunctionele grootformaat printer ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven die promotiemateriaal willen afdrukken.

Deze inkjetprinter print reclamesignalisaties, posters, panoramafoto’s tot banners van maximum 2,7 meter lang. Hij voldoet aan alle afdrukbehoeften, inclusief A4- en A3-printen.

De MFC-J6959DW is ontworpen met geoptimaliseerde en krachtige functies. Hij kan niet alleen papierrollen in behangpapierstijl opslaan en afdrukken, maar ook printen zonder marges en automatisch op exacte lengte snijden, waardoor gebruikers een 'afgewerkt' product krijgen.

Peter Hanne, Sales manager van Brother International Belgium verklaart: "We weten dat bedrijven het extreem druk hebben en willen hen ontlasten met de beste technologie in zijn klasse die aan alle printbehoeften voldoet.”

"Onze compacte grootformaat printer is een doorbraak voor de KMO, omdat hij kan printen, scannen, kopiëren en zelfs faxen - allemaal met één apparaat. Meerdere en vaak duurdere apparaten worden aldus overbodig."

Het compacte, onopvallende ontwerp van deze inkjetprinter biedt de flexibiliteit om overal in het kantoor geplaatst te worden. Dankzij de unieke papierlade kan rolpapier discreet in het apparaat worden aangebracht, zodat de werkruimte overzichtelijk en opgeruimd blijft.

Wanneer er niet op grootformaat rolpapier wordt afgedrukt, kan de gebruiker het papier in de lade vervangen door maximaal 500 vellen A4-papier en verder afdrukken in de gewenste formaten.

De MFC-J6959DW maakt ook gebruik van de gepatenteerde MAXIDRIVE-printchiptechnologie van Brother voor duurzame en ultrasnelle kleurenafdrukken van topkwaliteit.

De multifunctionele inkjetprinter van Brother levert keer op keer professionele resultaten van hoge kwaliteit en is geschikt voor de KMO, detailhandelaren, kleinschalige drukkerijen en fotografen die willen investeren in een grootformaat printer.

Peter Hanne voegt hieraan toe: "Het nieuwste model in ons grootformaat printassortiment opent eindeloze afdrukmogelijkheden."

De MFC-J6959DW wordt ook opgenomen in het Brother Managed Print Services-aanbod.

Alle specificaties zijn hier beschikbaar.

Over Brother

Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar innovatie is Brother vandaag een wereldwijde leverancier van bedrijfsoplossingen. De onderneming werd in 1908 in Japan opgericht als Yasui Sewing Machines Co en later omgedoopt tot Brother. Ze is over de hele wereld actief in meer dan 40 landen en past zich voortdurend aan om doeltreffende oplossingen te brengen die beantwoorden aan een steeds veranderende markt. Van Managed Print Services tot printersscanners en labelprinters. De producten en services van Brother zijn ontworpen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen, en de samenwerking op de werkplek te bevorderen.

Ultieme grootformaat inkjetprinter