1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2022
  5. Brother introduceert nieuwe RJ-3200 reeks mobiele thermische printers

Brother introduceert nieuwe RJ-3200 reeks mobiele thermische printers

De RJ-3200-reeks bestaat uit twee etiketten- en ticketprinters met hoge prestaties en werd ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de moderne veeleisende professionals.

De nieuwe RJ-3230BL en RJ-3250WBL vervangen de bestaande RJ-3050 en RJ-3150, hebben hetzelfde gebruiksvriendelijke ontwerp dat Brother-gebruikers gewend zijn en bieden verbeterde functies om nog gemakkelijker en efficiënter labels af te drukken.

Zo heeft deze labelprinterreeks een langere batterijlevensduur, printsnelheden tot 5ips (127 mm per seconde) en Bluetooth- en/of Wi-Fi-connectiviteit. De thermische printers hebben ook dankzij hun robuuste ontwerp een valbescherming tot 2 meter hoog.

De RJ-3200 mobiele labelprinters zijn ontworpen om zich aan te passen aan een breed scala van werkomgevingen- en situaties - van etikettering van winkelschappen tot prijsaanduidingen, Click & Collect en het genereren van offertes en facturen. Dit alles maakt van deze nieuwe modellen snelle, betrouwbare en ideale printoplossingen voor detailhandel en buitendienstmedewerkers.

De mobiele thermische printers kunnen ook ’s nachts gemakkelijk opgeladen en geüpdatet worden, waardoor er minder uitvaltijd is tijdens het werk overdag

Jo De Jaeger, Labelling & Mobile Printing Solutions Manager bij Brother International Belgium, verklaart: " De nieuwe RJ-3200-reeks consolideert ons aanbod van thermisch printen. Het was belangrijk voor ons om het uiterlijk en de robuustheid van de vorige modellen te behouden en tegelijkertijd de prestaties te verbeteren. En dat is precies wat we deden. We hebben er alle vertrouwen in dat onze klanten ten volle zullen profiteren van de doorgevoerde verbeteringen!“

Ontdek de RJ-3230BL en RJ-3250WBL.

Mobile-thermal-printer-range-rj3200