1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2022
  5. Brother ontvangt twee internationale onderscheidingen

Brother ontvangt twee internationale onderscheidingen

Printer- en technologiespecialist Brother kondigt met trots twee nieuwe prestigieuze internationale prijzen aan - Buyers Lab (BLI) Winter 2022 Pick Award Outstanding SOHO Colour Inkjet All-in-One en voor het 15e jaar op rij de iF Design Award 2022 voor een aantal printers en apps.

BLI bewierookte de functierijke printerreeks MFC-J4300/J4500 voor zijn betrouwbaarheid, eenvoudig onderhoud, mobiele connectiviteit, flexibiliteit rond scannen en zeer goede beeldkwaliteit in kleur. Brother was een van de slechts vijf bedrijven die een BLI Winter 2022 Pick Award for Outstanding Achievement ontvingen.

 

Brother kreeg de iF Design Award in vijf categorieën, waaronder computer, gebruikersinterface en interfaces voor digitale media. De bekroonde producten zijn:

  • DCP-J1200W multifunctionele inkjetprinter A4
  • MFC-J4540DW multifunctionele inkjetprinter A4
  • MFC-J6955DW multifunctionele inkjetprinter A3
  • HAK100 desktop hot foil printer (wordt niet verdeeld door Brother Belgium)
  • Color Label Editor2 app voor labelprinters
  • Pro Label Tool app voor labelprinters

 

Frank Deneweth, Managing Director bij Brother International Belgium, verklaart: "We zijn zo trots op de erkenning die onze producten krijgen. We verbeteren onze producten voortdurend volgens de veranderende behoeften van de klant. Deze prijzen belonen onze inspanningen."

"Brother is veelvuldig winnaar van zowel de BLI Pick Awards als de iF Design Awards, wat de consistente prestaties en kwaliteit van onze printers en apps aantoont. We hebben voor ieder wat wils, van thuisgebruik tot professionele toepassingen en oplossingen voor de detailhandel."

De iF Design Award werd in 1953 in Duitsland gelanceerd en benadrukt creativiteit in design, gebruikersinterface en gebruikerservaring.

Keypoint Intelligence, de organisator van de BLI Winter 2022 Pick Award for Outstanding Achievement, is 's werelds grootste onafhankelijke aanbieder van analytische informatie en diensten voor de industrie van document imaging. Deze prijzenronde beloont de producten die de voorbije zes maanden het best presteerden in de labtests van Keypoint Intelligence.

 

Over Brother

Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar innovatie is Brother vandaag een wereldwijde leverancier van bedrijfsoplossingen. De onderneming werd in 1908 in Japan opgericht als Yasui Sewing Machines Co en later omgedoopt tot Brother. Ze is over de hele wereld actief in meer dan 40 landen en past zich voortdurend aan om doeltreffende oplossingen te brengen die beantwoorden aan een steeds veranderende markt. Van Managed Print Services tot printers, scanners en labelprinters. De producten en services van Brother zijn ontworpen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen, en de samenwerking op de werkplek te bevorderen.

BLI Pick Award - iF Design Award 2022 - Brother