1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2021
  5. Pan-Europese overeenkomst met BlueStar

Brother sluit pan-Europese overeenkomst met BlueStar voor de verdeling van thermische labelprinters met toegevoegde waarde

01/06/2021 - BlueStar™, in 1929 opgericht als United Radio, Inc., is een toonaangevende wereldwijde verdeler van oplossingsgerichte digitale identificatie, mobiliteit, Point-of-Sale, RFID, digitale bewegwijzering en beveiligingstechnologie.

Met de nieuwe pan-Europese overeenkomst zullen de twee ondernemingen samenwerken om het Auto ID labelprintergamma van print- en technologiespecialist Brother op de Europese markt te brengen met de aanvullende en waardevolle diensten van BlueStar, die complete oplossingen, bedrijfsontwikkeling en marketingondersteuning aanbiedt voor resellers.

Het volledige Auto ID thermische labelprintergamma van Brother zal beschikbaar zijn voor distributie via BlueStar als onderdeel van de nieuwe overeenkomst, inclusief de mobiele PJ- en RJ-printers, de TD-desktopprinters en de industriële TJ-printers.

Andrew Broadbent, European Product Manager voor printoplossingen, bij Brother International Europe, licht het nieuwe partnerschap toe: “Nu we onze portfolio voor thermisch printen snel uitbreiden, is het ongelooflijk spannend om deze nieuwe samenwerking met BlueStar te starten. Bluestar streeft ernaar de beste klantenservice te leveren aan de sector en deze visie sluit aan bij het ‘at your side’ ethos van Brother. We zullen onze apparatuur van de hoogste kwaliteit en met toegevoegde waarde kunnen leveren.”

”BlueStar en Brother Mobile Solutions werken al jaren succesvol samen om de printtechnologiemarkt in de VS te ontwikkelen. We zijn bijzonder enthousiast om onze internationale aanwezigheid te kunnen voltooien met deze Europese overeenkomst¨, aldus Manel Baranera, Chief Operating Officer bij BlueStar EMEA. “Als prominente aanbieder van oplossingen zijn we verheugd om dit productassortiment ter beschikking te stellen en dit biedt een enorme zakelijke opportuniteit voor een groot aantal resellers in heel Europa.”

De nieuwe overeenkomst met BlueStar gaat officieel van start in juni 2021 en heeft betrekking op de Auto ID thermal printing en het labelprintergamma van Brother.

Over Brother

Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar innovatie is Brother vandaag een wereldwijde leverancier van bedrijfsoplossingen.  De onderneming werd in 1908 in Japan opgericht als Yasui Sewing Machines Co en later omgedoopt tot Brother. Ze is over de hele wereld actief in meer dan 40 landen en past zich voortdurend aan om doeltreffende oplossingen te brengen die beantwoorden aan een steeds veranderende markt. Van Managed Print Services tot printers, scanners en labelprinters. De producten en services van Brother zijn ontworpen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen, en de samenwerking op de werkplek te bevorderen.

Over BlueStar

Bluestar is de toonaangevende wereldwijde distributeur van oplossingsgerichte digitale identificatie, mobiliteit, verkooppunt, RFID, IoT, AI. AR, M2M, Digital Signage, netwerken, blockchain en oplossingen voor beveiligingstechnologie. Bluestar werkt uitsluitend samen met Value-Added Resellers (VAR's) om complete oplossingen, aangepaste configuratiemogelijkheden, bedrijfsontwikkeling en marketingondersteuning te bieden. Het bedrijf brengt ongeëvenaarde expertise op de markt, biedt bekroonde technische ondersteuning en is een geautoriseerd servicecentrum voor een groeiend aantal fabrikanten. Bluestar is de exclusieve distributeur van het In-a-Box™ oplossingsaanbod, dat hardware, software en essentiële accessoires in één bundel levert met technologische oplossingen voor alle sectoren, evenals het HybridSaaS-financieringsprogramma van BlueStar om OPEX-/abonnementsservices voor hardware-, software- en servicepakketten aan te bieden. Je vindt meer informatie op www.bluestarinc.com.

Bluestar partnership