1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2020
  5. Brother wint Good Design Award 2020 voor mobiele scanners

Brother wint Good Design Award 2020 voor mobiele scanners

Brother Industries, Ltd. (president: Ichiro Sasaki), moederbedrijf van Brother International Belgium, is een van de toonaangevende fabrikanten van printers, scanners en aanverwante apparatuur en heeft de Japanse ontwerpprijs Good Design Award 2020 gewonnen voor 3 recente producten.

In 1960 won Brother de eerste Good Design Award voor een naaimachine voor thuisgebruik. Sedertdien werd deze prijs voor maar liefst 214 verschillende Brother-producten uitgereikt, inclusief de 3 toestellen van 2020. Dit is het 28e opeenvolgende jaar dat de onderneming in de prijzen valt (sedert 1993).

Frank Deneweth, Managing Director bij Brother International Belgium, verklaart: "De Good Design Award beoordeelt niet alleen het uiterlijke ontwerp van producten, maar ook de gebruikerservaring en de milieu-impact, evenals het vermogen van diensten/producten om aan de samenleving nieuwe en kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden. Het winnen van de award is een erkenning voor de gezamenlijke inspanning van alle Brother-medewerkers die betrokken zijn bij de ontwikkeling, productie en levering van onze producten en diensten.”

Onze mobiele scanners DS-940DW / DS-740D / DS-640 winnen dit jaar de Good Year Award 2020.

Quote op Good Design Award

"This is a series of compact business mobile scanners suitable for use on the go or in limited desk space. It scans documents up to A4 size, business cards, ID cards, receipts, and more at a speed of about 4 seconds per sheet, the fastest in its class."

Met het motto “At your side” staan de klanten van Brother altijd op de eerste plaats. Brother is vastbesloten om door te gaan met het ontwerpen en aanbieden van superieure en kwaliteitsvolle producten die aan de behoeften van de klanten voldoen.

Over Good Design Awards

Good Design Award is een in 1957 door de Japan Industrial Design Promotion Organization (JIDPO) opgezet evaluatie- en communicatiesysteem. Vele bedrijven en ontwerpers die in en buiten Japan werkzaam zijn, nemen hieraan deel om hun activiteit te versterken door middel van designkwaliteit. "G Mark", het symbool van de award, is algemeen erkend als een keurmerk voor hoogwaardige designproducten”. Meer informatie over de Good Design Award.

Good-design-award-2020