1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2019
  5. Samenwerking Y Soft & Brother - verbeterde oplossing afdrukbeheer

Samenwerking Y Soft & Brother - verbeterde oplossing afdrukbeheer

- YSoft SafeQ Integrated Print Management en Document Capture Solution is nu ingebed in multifunctionele toestellen van Brother -

13 mei 2019 - Y Soft® Corporation en Brother hebben aangekondigd dat YSoft SafeQ® nu beschikbaar is als een ingebedde oplossing in de multifunctionele printers van Brother. YSoft SafeQ biedt gecentraliseerd beheer van hun afdruk- en documentdigitalisatiediensten aan ondernemingen.

Bedrijven kunnen nu genieten van verhoogde productiviteit, verbeterde documentbeveiliging en lagere printservicekosten dankzij de oplossing YSoft SafeQ in Brother-printers. Het is een geïntegreerd platform en bedrijven voegen de YSoft SafeQ-functies die ze nodig hebben toe als softwarepakketten of via afzonderlijke softwaremodules. Gebruikers van de multifunctionele toestellen van Brother kiezen YSoft SafeQ-afdrukbeheerfuncties of geautomatiseerde scanworkflowfuncties of een combinatie van beide.

De Embedded Terminal van Brother sluit aan bij het aanbod van Embedded Terminals van Y Soft die de populairste merken ondersteunen. De toegewijde Brother Sales en Technical Pre-Sales teams zijn opgeleid om de ideale oplossing samen te stellen en te implementeren om de behoeften van een bedrijf te ondersteunen, ongeacht de grootte. Door gebruik te maken van de flexibele YSoft SafeQ-oplossing kunnen organisaties er zeker van zijn dat YSoft SafeQ en Brother hen op de meest kostenefficiënte manier zullen ondersteunen naarmate hun activiteit groeit.

De Brother Embedded Terminal biedt gebruikers en beheerders alle belangrijke functies van YSoft SafeQ, waaronder veilige pull-printing, kostenbesparende tools, productiviteitsverhogende workflows en uitgebreide rapportering voor monitoring en auditing. Klanten van Brother kunnen ook genieten van YSoft SafeQ Advanced Scan Workflows, die repetitieve papiergebaseerde processen omzetten in automatische digitalisering, verwerking en veilige levering op vooraf gedefinieerde locaties. Verder zijn de scanworkflows in staat tot geavanceerde verwerking met behulp van Optical Character Recognition (OCR), inclusief tekstindexering, waardoor documenten gemakkelijker te vinden zijn, en tekstbewerking.

"De compatibiliteit van Brother-printers met YSoft SafeQ stelt ons in staat ons aanbod van afdrukdiensten te verbreden en een verbeterde, flexibele, veilige en efficiënte oplossing voor bedrijven aan te bieden", zegt Chris Marshall, directeur Business Printing & Solutions, Brother International Europe. "Deze samenwerking gaat in op de uitdagingen en vereisten waarmee ondernemingen worden geconfronteerd op gebied van afdrukservice, past zich aan hun behoeften aan en maakt bijgevolg belangrijke tijd en middelen vrij."

"Bedrijven implementeren Digital Transformation-initiatieven om de productiviteit te verbeteren. Afdrukoplossingen en in het bijzonder geautomatiseerde scanworkflows zijn processen die aanzienlijke tijdwinst en een snellere marktintroductietijd opleveren," aldus Lukáš Maňásek, Y Soft Chief Sales Officer. "We zijn nauw afgestemd op Brother en bieden deze voordelen van afdrukbeheer en Document Capture wereldwijd aan bedrijven aan."

Over Y Soft

Y Soft biedt intelligente kantooroplossingen die helpen bij de opbouw van slimme bedrijven. Ons YSoft SafeQ workflow solutions-platform wordt gebruikt door bedrijven en KMO’s om hun print- en digitale processen en workflows te beheren, optimaliseren en beveiligen. Onze 3D-printoplossingen zijn gericht op het onderwijs en bieden unieke voordelen voor workflow en kostenbeheer.

Het hoofdkantoor van dit in 2000 opgericht bedrijf bevindt zich in Brno, Tsjechië – met kantoren in Noord- en Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten / Afrika (EMEA) en de regio Azië-Pacific (APAC). Ga voor meer informatie naar www.ysoft.com.

Over Brother

Brother werd meer dan een eeuw geleden in Japan opgericht door de twee broers Masayoshi en Jitsuichi en is een wereldwijd erkend innovatief technologiemerk. De onderneming is actief in meer dan 40 landen en regio's.

Het Brother-gamma omvat printers, multifunctionele printers, scanners en labelprinters. In een tijdperk van toenemende digitale en slimme technologie biedt Brother ook oplossingen voor mobiel printen en Managed Print Services (MPS).

YSoft Brother Partnership