1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2019
  5. Eenvoudig, slim en naadloos labels printen voor ondernemingen

Eenvoudig, slim en naadloos labels printen voor ondernemingen

Professionele labels afdrukken gaat nu snel, eenvoudig en intuïtief dankzij het nieuwe compacte 4-inch TD-4D labelprintergamma van Brother.

De thermische printers worden naadloos geïntegreerd, beschikken over intuïtieve functionaliteiten en getuigen van krachtige prestaties. Het TD-4D gamma omvat 4 desktopprinters: TD-4410D, TD-4420DN, TD-4520DN en TD-4550DNWB.

Deze printers zijn geknipt voor diverse toepassingen, waaronder warehousing, distributie, retail en gezondheidszorg. Ze printen met een hoge snelheid tot 8ips (inch per seconde). De meeste printeropdrachttalen, zoals ZPL en nog veel meer, worden ondersteund via emulaties.

De optionele labelsnijder en -peeler zijn beschikbaar voor alle modellen en ideaal voor gebruik in kleinere industrieën en bedrijven waar grote volumes geprint worden.

TD-4D – eenvoudige processen

De TD-4D-reeks is ontworpen om processen te vereenvoudigen voor gebruikers, met automatische configuratie die de afmeting en lengte van labels detecteert en een eenmalige volledige ingebruikstelling van het toestel. Dankzij het modulaire ontwerp en de uitwisselbare onderdelen kunnen gebruikers de labelprinters zelf onderhouden en de verbruiksartikelen eenvoudig vervangen, waardoor ze maximaal inzetbaar zijn.

Dit gamma beschikt ook over een cropfunctie voor verzend- en productlabels en is hiermee ideaal voor de groeiende e-commerce. Ook in magazijnen en de logistieke sector worden labels efficiënt afgedrukt.

Een printkopcontrolefunctie zorgt ervoor dat elke printopdracht met de hoogste kwaliteit uitgevoerd wordt, wat essentieel is voor het scannen van streepjescodes.

De TD-4D ondersteunt opgesmukte lettertypen; de informatie op de labels, zoals voedselallergenen, wordt automatisch vetgedrukt als deze uit een in het toestel ingebouwde lijst geselecteerd wordt. Dit elimineert het risico dat bepaalde ingrediënten, zoals noten, worden vergeten of onduidelijk zijn voor klanten.

Jo De Jaeger, Sales Developer Mobile Solutions & Labelling bij Brother International Belgium, verklaart: "We hebben naar onze klanten geluisterd en labelprinters ontwikkeld die medewerkers intuïtief kunnen gebruiken, van een eenmalige setup tot automatische lettertypeverfijning voor voedselproducenten. Dit krachtige gamma biedt een naadloze ervaring en maximaliseert de beschikbaarheid van het toestel.”

"Het gebruik van een professionele labelprinter is kostenefficiënter dan het afdrukken van etiketten op een A4-printer; men vermijdt hiermee verspilling en enkel de vereiste labels worden geprint."

De TD-modellen worden in juni op de Belgische markt gelanceerd met verkoopprijzen van € 625 tot € 1.099, incl. btw

Gammaspecificaties TD-4D

TD-4410D: 203dpi USB + Serieel

TD-4420DN: 203dpi USB + Seriel + LAN

TD-4520DN: 300 dpi USB + Serieel + LAN

TD-4550DNWB: 300 dpi USB + Serieel + LAN + WLAN + Bluetooth + USB-host

Belangrijkste kenmerken TD-4D

Resolutie: 203dpi, 300dpi

Maximale afdruksnelheid: 8ips (203dpi) / 6ips (300dpi)

Maximale afdrukbreedte: 104,1 mm / 4,09 inch (203 dpi) - 108,4 mm / 4,27 inch (300 dpi)

Maximale afdruklengte: 3000 mm

Maximum Media OD (Outer diameter): 5inch / 127mm

Breedte media: 19 mm - 118 mm

Mediasensor: tussenruimte (doorlatend), zwarte markering (reflecterend)

Ondersteunde opdracht: Raster, ESC / P, P-touch Template, ZPL-emulatie,

Ondersteunde software: Mobile Deploy-app (voor iOS en Android), Font Manager-download

Afmetingen printer: 180 mm (B), 155 mm (H), 224 mm (D)

Bedieningspaneel: 3 LED 3 knop / 3 LED 7 knop alleen op TD-4550DNWB

Eenvoudig, slim en naadloos labels printen - TD-4D thermische printers