1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2019
  5. Europees Award voor kleurenkristallen-video van Brother

Europees Award voor kleurenkristallen-video van Brother

De VC-500W - eerste full-colour labelprinter van de print- en technologiespecialist Brother - ontvangt een Video of the Year Award tijdens de 2019 European Office Products Awards (EOPA).

De video trok de aandacht van de juryleden, omdat de mogelijkheden die deze labelprinter aanreikt in een opvallend, creatief en visueel verhaal tot leven gebracht worden. De video werd ook geprezen voor het genereren van een uitstekende impact en bereik op verschillende social-mediakanalen.

De VC-500W werd op vraag van de consument ontwikkeld en levert labels in alle gewenste kleuren met behulp van de revolutionaire ZINK Zero Ink™-technologie.

Kleurkristallen zijn in het ZINK-papier™ ingebed en worden bij verhitting geactiveerd, waardoor een hoogwaardige kleurenafdruk ontstaat. Er wordt geen inkt noch toner gebruikt in deze labelprinter.

De winnende video bekijken? Klik op afbeelding.

Jo De Jaeger, Sales Developer Mobile Solutions & Labelling bij Brother International Belgium, verklaart:: "We zijn verheugd met deze award voor onze Full-colour VC-500W. Deze labelprinter is de eerste in zijn soort voor Brother, dus moest de video opvallend, kleurrijk en snel zijn om de kwaliteiten van dit toestel duidelijk weer te geven."

"We wilden een video die de innovatie en persoonlijkheid van de printer helemaal vastlegde en onze EOPA-award laat zien dat we ons doel bereikt hebben. We zijn trots dat we met de nieuwe VC-500W een andere innoverende manier van labelen kunnen aanbieden aan onze klanten. Het printen van kleurenlabels komt dan ook duidelijk naar voor in onze video. Het is fantastisch om te zien dat deze labelprinter door de industrie op Europees niveau erkend wordt."

In een reactie op de EOPA van dit jaar zei OPI-CEO Steve Hilleard, tevens voorzitter van het EOPA-jurypanel: "Nominaties en inzendingen voor alle categorieën zijn sinds afgelopen oktober binnengedrongen en, zoals altijd, was het een zware klus voor het jurypanel om overeen te komen over de shortlists en om dan vervolgens te beslissen wie de trofeeën mee naar huis mocht nemen. EOPA is opnieuw een grote steun voor een industrie die weigert stil te staan, en in plaats daarvan alle uitdagingen die ermee gepaard gaan aan te pakken. "

De 18e European Office Products Awards (EOPA) prijsuitreiking werd op 5 maart 2019 in Amsterdam gehouden.

Belangrijkste kenmerken van de Brother VC-500W

  • Maak unieke, kleurrijke ontwerpen op glanzende zelfklevende etiketten met je favoriete foto's, afbeeldingen en tekst.
  • Haal je voordeel uit de nieuwste ZINK® Zero-Ink®-printtechnologie voor een full colour en professionele kwaliteitsvolle afwerking zonder inkt te moeten kopen
  • Kies uit honderden ingebouwde pictogrammen, kaders, filters, lettertypen en achtergronden in de gratis Brother Color Label Editor-app voor iOS en Android, of gebruik de gratis P-touch Editor-labelontwerpsoftware op je pc of Mac.
  • Kies uit vijf verschillende rolbreedtes van 9 mm tot 50 mm

Meer over de awards: opi.net/EOPA2019 

EOPA2019 Video Award VC-500W Zink Brother