1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2023
  5. BLI Pick Awards 2023 van Keypoint Intelligence voor professionele kleurenprinters en scanners

Professionele kleurenprinters en scanners van Brother bekroond met BLI Pick Awards 2023

De toonaangevende leverancier van print- en scanoplossingen Brother heeft meerdere onderscheidingen ontvangen voor zijn professionele printer- en scannerassortiment met de Buyers Lab (BLI) 2023 Pick Awards, die jaarlijks door Keypoint Intelligence worden uitgereikt. Deze erkenningen gelden voor de nieuwste professionele desktopscanners en de optimaal betrouwbare kleurenlaserprinters voor ondernemingen.

De awards worden toegekend op basis van onafhankelijk uitgevoerde tests door Keypoint Intelligence. Alle tests gaan door in ISO-gecertificeerde laboratoria en hebben betrekking op betrouwbaarheid, gebruiksgemak, productiviteit, beeldkwaliteit, gebruikersonderhoud, alsook mobiele en cloudconnectiviteit.

Bij de beoordeling van de Brother-scanners prees Keypoint Intelligence de drielaagse beveiligings- en netwerkbeschermingsfuncties, de "uitstekende waarde" die klanten krijgen en de productiviteitsverhogende mogelijkheden van zowel de ADS-4700W als de ADS-4900W. Voor deze kwaliteiten ontvingen beide scanners een BLI 2023 Pick Award.

Uit een uitgebreide evaluatie in het laboratorium van Keypoint Intelligence is ook gebleken dat de professionele kleurenprinters - HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-L9630CDN en MFC-L9670CDN - van Brother uiterst betrouwbaar en uitmuntend zijn, wat resulteerde in een Highly Recommended en Highly Reliable Certificate voor de vier printers. Uit de labresultaten bleek ook dat de beeldkwaliteit, het nut en de specificaties van alle printers zeer goed waren en dat ze bedrijven van elke omvang "enterprise-class"-functionaliteit bieden.

Peter Hanne, Sales manager bij Brother International Belgium verklaart: "Deze awards tonen aan dat ons nieuwste professionele laserprinter- en scanneraanbod perfect geschikt is voor elk groeiend bedrijf. Ze bieden flexibiliteit en een compacter apparaat op bedrijfsniveau in vergelijking tot de grote A3-copiers. Telkens weer worden Brother-producten geprezen om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en vermogen om zich naadloos en veilig in alle bedrijfsomgevingen te integreren. Deze onafhankelijke resultaten zijn een bewijs van de uitstekende kwaliteit die we onze klanten aanbieden."

Voor meer informatie over de meest geschikte oplossing voor je bedrijf, neem je contact op met onze experten via deze contactpagina.

De volgende certificaten werden toegekend aan

Highly Recommended & Highly Reliable Certificate 

EC Professionele kleurenlaserprinters

  • HL-L9430CDN
  • HL-L9470CDN
  • MFC-L9630CDN
  • MFC-L9670CDN

BLI Pick Award 2023

ADS4 Professionele scanners

  • ADS-4700W
  • ADS-4900W

Over Brother

Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar innovatie is Brother vandaag een wereldwijde leverancier van bedrijfsoplossingen. De onderneming werd in 1908 in Japan opgericht als Yasui Sewing Machines Co en later omgedoopt tot Brother. Ze is over de hele wereld actief in meer dan 40 landen en past zich voortdurend aan om doeltreffende oplossingen te brengen die beantwoorden aan een steeds veranderende markt. Van Managed Print Services tot printers, scanners en labelprinters. De producten en services van Brother zijn ontworpen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen, en de samenwerking op de werkplek te bevorderen.

Over Keypoint Intelligence

Al meer dan 60 jaar vertrouwen klanten in de digitale beeldverwerkende industrie op Keypoint Intelligence voor onafhankelijke praktijktests, laboratoriumdata en uitgebreid marktonderzoek om hun product- en verkoopsucces te vergroten. Keypoint Intelligence wordt door de tientallen jaren van onderzoekservaring gezien als de meest vertrouwde bron in de branche voor objectieve informatie, analyses en awards. Klanten gebruiken deze relevante kennis voor strategische besluitvorming, dagelijkse verkoopprocessen en operationele uitmuntendheid om hun zakelijke doelstellingen en bedrijfsresultaten te verbeteren. Met een centrale focus op klanten blijft Keypoint Intelligence zich verder ontwikkelen door haar producten uit te breiden en methoden bij te werken terwijl de branche verandert. Het bedrijf heeft een uitstekend begrip van de transformatie in de digitale print- en beeldverwerkingssector bij fabrikanten, kanalen en hun klanten.

Over BLI Office Hardware Pick Awards

Buyers Lab Pick Awards zijn uniek in de industrie en moeilijk te winnen, omdat ze gebaseerd zijn op strenge tests, waaronder een uitgebreide duurzaamheidsbeoordeling en evaluatie van belangrijke kenmerken zoals bruikbaarheid, beeldkwaliteit en waarde. Elk product dat de laboratoriumtest van Keypoint Intelligence doorstaat, verdient de erkenning "Highly recommended" of "Recommended" en een “Certificate of Reliability”, waarbij de best presterende producten in aanmerking komen voor de Pick award.

Professionele scanners van Brother bekroond met BLI Pick Awards 2023