1. Home Brother
  2. Toebehoren
  3. Feiten en mythen over printcartridges

Wat maakt originele Brother print supplies uniek?

white trophy icon against an amber background

Waar: Onafhankelijke testen plaatsen Brother op #1

Wanneer je print supplies wil kopen, is de prijs niet de enige factor. Daarom zijn de cartridges van Brother getest tegen 10 niet-originele merken op verschillende criteria, van de totale capaciteit (aantal pagina's) tot de afdrukkwaliteit en het aantal onderhoudsproblemen.

Het is niet verrassend dat dit rapport aantoont dat "de originele Brother toner de beste prestaties levert in alle categorieën"* en "de meest betrouwbare is van alle geteste toners"*. Accepteer geen lagere kwaliteit.

white clipboard icon against an amber background

Waar: Brother printer cartridges zijn "onberispelijk"

De onafhankelijke laboratoriumtests liegen niet: "De originele Brother toner slaagde feilloos in de tests"*, terwijl "alle andere merken minstens één fout opleverden"*.

Of het nu gaat om de afdrukkwaliteit, het aantal pagina's dat de cartridge print, of het niveau van lekbescherming en printerschade: het is duidelijk dat Brother de beste is. Elke keer opnieuw.

Is het echt de moeite waard om risico's te nemen en iets anders te proberen?

white money coins stack sign icon against an amber background

Waar: Goedkope printer toners kosten uiteindelijk meer

Goedkope cartridges besparen je geen geld. In veeleisende testomstandigheden blijven niet-originele cartridges vaak onderpresteren. Zo zijn er cartridges "die niet door de printer worden herkend"* (en moeten worden vervangen), terwijl andere "eerder moesten worden vervangen vanwege vanwege de slechte afdrukkwaliteit"*.

Zelfs cartridges die aanvankelijk werkten, hielden niet zo lang stand als de originele zodra er werd afgedrukt. Kies voor originele Brother print supplies om tijd en geld te besparen bij het afdrukken.

white overflowing paper stacks icon against an amber background

Waar: Originele Brother cartridges printen meer

Bij Brother streven we ernaar u de best mogelijke waarde te bieden, te beginnen met u het beloofde rendement geven: u kunt effectief het aantal pagina's printen dat op de cartridge wordt vermeld, afhankelijk van uw gebruik. Dit is niet altijd het geval voor niet-originele merken waarbij het aantal daadwerkelijk afgedrukte pagina's vaak minder is dan beloofd.

Tests door Keypoint Intelligence - Buyers Lab bevestigen dat "van alle merken van derden niet minder dan 68 cartridges moesten worden vervangen voordat ze volledig waren versleten vanwege de slechte afdrukkwaliteit"* terwijl alle geteste Brother cartridges "de tests hebben doorstaan zonder verminderde afdrukkwaliteit, storingen, lekken of schade aan de printer"* en gemiddeld meer pagina's afdrukken. Het bewijs is zich aan het opstapelen!

Wat zijn de mythen over compatibele cartridges?

white graphs icon against an grey background

Niet waar: Met niet-originele cartridges kan je meer printen

Wanneer het tijd is om je print supplies te vervangen, denk je misschien dat niet-originele merken minstens hetzelfde aantal pagina's printen. Dat is simpelweg verkeerd.

Tests door Keypoint Intelligence - Buyers Lab toonden aan dat "de originele Brother toner de meeste pagina's printte en het hoogste gemiddeld aantal afdrukken produceerde"*.

"Vergeleken met het gemiddelde van merken van derden, produceerde de Brother toner 57% meer gedrukte pagina's"*. Als je langer ononderbroken wilt afdrukken, voldoet Brother aan je behoeften.

White balancing scales icon against a gray solid background

Niet waar: Printer toner cartridges zijn allemaal identiek

Er is een aanzienlijk verschil in kwaliteit tussen cartridgemerken. Zozeer zelfs dat onpartijdige tests melden dat "gebruikers tijdens de levensduur van de printer meer kunnen uitgeven bij het gebruik van dergelijke [niet-originele] cartridges"*.

Maar als het gaat om originele cartridges van Brother, kan je er zeker van zijn dat ze elke keer weer een betrouwbaar en foutloos kwaliteitsniveau halen. De tests bewijzen het: de afdrukkwaliteit "was schoner en consistenter bij de originele Brother toner dan bij cartridges van derden"* onder strikte laboratoriumomstandigheden.

Dit was niet alleen het geval bij het afdrukken van de eerste pagina. Naarmate de tests vorderden, bleef "de kwaliteit van de oorspronkelijke Brother toner constant, terwijl het resultaat bij andere merken begon te verslechteren"*.

white piggy bank icon money against an grey background

Niet waar: Met goedkope printer cartridges kan je besparen

Wanneer je een toner moet vervangen, kom je misschien in de verleiding om goedkopere alternatieven te zoeken, in plaats van trouw te blijven aan het originele merk. Uit de tests blijkt echter dat "ondanks de lage aankoopkost van cartridges van derden, gebruikers meer kunnen uitgeven over de levensduur van de printer"*.

Aangezien andere merken minder pagina's afdrukken en vatbaarder zijn voor kwaliteitsproblemen, storingen, lekken of schade aan je printer, is het duidelijk dat deze merken een riskantere aankoop zijn.

Als je op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, biedt Brother deze service al meer dan een eeuw aan.

white hazard warning sign icon against an grey background

Niet waar: Niet-originele cartridges veroorzaken geen schade

Originele Brother print supplies zijn de enige op de markt die zijn ontworpen en vervaardigd voor exclusief gebruik door zijn machines. Geen enkele andere aanbieder kan dat evenaren. Volgens onafhankelijke tests was "Brother het enige merk van cartridges dat de printer schoon liet"*, zodat er geen toner lekt, incompatibiliteitsfouten optreden of de prestaties van de machine verminderen. Met Brother weet je zeker wat je in huis haalt.

Als groene onderneming, streven we er wereldwijd naar om minder afval te produceren - in tegenstelling tot niet-originele, inefficiënte merken. Niet alleen recyclen of herproduceren we de verbruiksgoederen die klanten ons terugsturen, maar we doneren ook aan een goed doel voor elk geretourneerd artikel.

Bezoek Brother Earth voor meer informatie over hoe je kunt helpen.

Geprobeerd. Getest. Goedgekeurd.

* Alle quotes zijn afkomstig uit het Keypoint Intelligence - Buyers Lab's March 2018 Custom Test Report getiteld "Brother Genuine Toner Cartridges for Brother HL-L6300DW versus Ten Third-Party Brands". Het rapport is momenteel enkel in het Engels beschikbaar.