1. Home Brother
 2. Over ons
 3. Nieuws
 4. 2019
 5. Brother introduceert meest robuuste mobiele printers met slimme technologie

Brother introduceert meest robuuste mobiele printers met slimme technologie en nieuwe functionaliteit

De twee nieuwe mobiele printers RJ-4230B en RJ-4250WB van Brother zijn robuust, betrouwbaar en klaar voor het werk.

Als opvolgers van de huidige RJ-4000-gamma komen deze thermische 4-inch printers met belangrijke upgrades die speciaal ontworpen zijn om de gebruikerservaring te verbeteren, zelfs in de zwaarste werkomgevingen. Beiden beschikken over een indrukwekkende valbescherming tot 2,1 m en een IP54-certificering - het stoerste gamma mobiele printers op de markt.

De gebruiker kiest ofwel MFi Bluetooth, ofwel dual Wi-Fi en MFi Bluetooth technologie. Dit biedt de ultieme keuze voor het afdrukken van 4-inch (101.6mm) etiketten en bonnen voor grote en kleine mobiele bedrijven. Werknemers maken vanaf nu eenvoudig gebruik van mobiele printtechnologie met hun iOS- of Android-toestellen.

Onze printers zijn ontwikkeld om tal van toepassingen te ondersteunen, waaronder detailhandel, opslagplaatsen, buitendienst, directe winkeltransporten en nog veel meer. Zoals altijd heeft Brother een reeks accessoires toegevoegd om werknemers te helpen hun oplossing aan te passen om zowel binnen als buiten efficiënt te kunnen werken.

Een greep uit de kenmerken

 • Connectiviteit

Kies tussen onze Bluetooth- of Dual Wi-Fi/Bluetooth-aansluitingsmogelijkheden. Near Field Communication (NFC) werd ook toegevoegd aan de RJ-4200-serie, waardoor gebruikers het model eenvoudig kunnen koppelen met compatibele draagbare toestellen.

 • Compact

Compacter dan hun voorgangers, met lichtgewicht en ergonomisch ontwerp.

 • Robuust

Ultra-robuuste constructie met versterkte onderdelen, industriële tactiele knoppen en gegoten rubberen behuizing ontworpen voor verbeterde taaiheid, 2.1 m valbeveiliging en IP54-gecertificeerd (beschermingsgraad).

 • Compatibiliteit

Ondersteuning voor besturingssysteem Microsoft Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 - Android- en iOS-connectiviteit (beide modellen), plus Microsoft Windows Server 2008/2008 R2 / 2012/2012 R2 / 2016 (alleen RJ-4250WB).

 • Krachtig

Verbeterde afdruksnelheden tot 5ips (mm/sec) en toonaangevende batterijlevensduur met real-time batterijlader en indicator van de status.

 • Aanpasbaar

Voeg optionele accessoires uit ons assortiment toe om de beleving te personaliseren. Brother biedt een reeks oplossingen voor gebruikers en in voertuigen, evenals extra voedingsopties voor een verbeterde werking.

 • Makkelijk te gebruiken

Oplader voor in de auto, zichtbaar LCD-display, eenvoudig laden, NFC one-touch pairing (vanaf NFC-compatibele apparaten), externe updates en configuratie met gratis app Mobile Deploy. Bovendien maakt de app voor het downloaden van lettertypenbeheer afdrukken in verschillende lettertypen mogelijk om te passen in het bedrijfsimago.

Gratis nieuwe mobiele implementatiesoftware inbegrepen

 • Een belangrijke nieuwe verbetering die met de Brother RJ-4200-serie werd geïntroduceerd, is de op maat ontwikkelde cloud-gebaseerde Mobile Deploy - een app voor het beheer van mobiele apparaten - gratis bij alle modellen inbegrepen (downloaden vanuit Apple App Store of Google Play Store).
 • Met Mobile Deploy bespaar je tijd en geld door de remote-configuratie van printers op locatie. Hierdoor is het vrijwel helemaal niet meer nodig dat IT-apparaten fysiek op kantoor worden geconfigureerd of bijgewerkt, of telefonisch worden geïnstrueerd. Met behulp van de app Mobile Deploy en een internetverbinding kunnen updates rechtstreeks naar de slimme apparaten van operatoren op locatie worden doorgestuurd. Of je nu een printer of een volledige vloot bijwerkt, de bediening is eenvoudig en gemakkelijk.
Robuuste mobiele printers RJ-4230B en RJ-4250WB - Brother