Artikel toegevoegd

TN-3130 originele zwarte Brother toner met standaard rendement

Deze zwarte toner voor zwart-wit (all-in-one) laserprinters drukt tot 3.500 pagina's af.

119,21 € incl. btw 98,52 € excl. btw

Dit artikel is online beschikbaar.

Deze originele Brother TN-3130 tonercartridge met hoge capaciteit kan tot wel 3.500 pagina's afdrukken, waardoor u fantastische resultaten krijgt van de eerste tot de laatste print.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print tot 3.500 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC19752
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent door te kiezen voor een TN-3130 tonercartridge. Deze inkt met hoge capaciteit is ontwikkeld om veel langer mee te gaan dan een standaardcartridge en gaat verder zonder verlies aan kwaliteit.

Er zijn misschien goedkopere navul- or vervangopties elders online verkrijgbaar, maar alleen een originele TN-3130 tonercartridge garandeert dat uw printer optimaal blijft presteren qua snelheid en functionaliteit.

Onthoud dat het gebruiken van Brother cartridges de enige manier is om zeker te zijn dat uw printer optimale afdrukresultaten behaalt en dat alle garanties die u heeft geldig blijven.

Bestel dus nu de TN-3130 zwarte tonercartridge van Brother om te zorgen dat u op de lange termijn meer waar voor uw geld krijgt.

Andere beschikbare toners:

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren