Artikel toegevoegd

BSS-1D600-110 Standaard wax/resin thermal transfer lint met zwarte inkt

Wax/Resin inktlint van 110 mm x 600 m, standaard kwaliteit. Geschikt voor gebruik met TJ industriële thermo-transfer labelprinters.

25,22 € incl. btw 20,84 € excl. btw
Tijdelijk uitverkocht

Dit BSS-1D600-110 standaard wax/resin thermal transfer lint met zwarte inkt en een lengte van 600m en een breedte van 110mm werd ontwikkeld om aan uw professionele labelafdrukbehoeften te voldoen.

Dit kostenefficiënte lint is geschikt voor gebruik in de logistiek, de productie, de detailhandel, de gezondheidszorg en andere omgevingen - voor barcodelabels en andere toepassingen. Te gebruiken in combinatie met compatibele labelrollen.

Belangrijkste eigenschappen

  • Hoge capaciteit van 600 meter per lint
  • 110mm breed
  • Thermal transfer inktlint van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duidelijke en duurzame resultaten
  • Standaard wax/resin met zwarte inkt
  • Vereist een compatibele labelrol

Overzicht

Standard wax/resin lint voor industriële labelprinters

Dit standaard wax/resin thermal transfer lint met zwarte inkt zorgt ervoor dat u zonder problemen professionele afdrukken kunt maken met uw compatibele Brother labelprinter. Het lint heeft een lengte van 600 meter (breedte 110mm), waardoor u het minder vaak hoeft te vervangen en de labelprinter langer kunt gebruiken - bespaar tijd en geld.

Het lint is vervaardigd volgens hoge specificaties en compatibel met specifieke industriële thermal transfer labelprinters van Brother.

Door te kiezen voor een Certified by Brother International Europe thermal transfer lint, zorgt u ervoor dat uw toestel op zijn best blijft werken, waardoor u kristalheldere resultaten krijgt die lang meegaan, ook in moeilijke productieomgevingen.

Compatibele toestellen

Labelprinters