Artikel toegevoegd

Originele Brother DK-44605 verwijderbare labels

Doorlopende labelrol met verwijderbaar papier van 62 mm breed en 30,48 m lang. Zwart tekst op gele achtergrond. Geschikt voor QL labelprinters.

28,12 € incl. btw 23,24 € excl. btw
Tijdelijk uitverkocht

Of u nu labels voor enveloppen, folders of voor op uw schappen maakt, geniet van de flexibiliteit om labels van elk lengte op maat te creëren. De DK-44605 verwijderbare doorlopende labeltape zorgt dankzij zijn sterke lijmlaag voor permanente kleefkracht, waardoor u er thuis en op kantoor handig gebruik van kunt maken.

Belangrijkste eigenschappen

  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • 62mm breed, 30,48m lang; kies de gewenste lengte
  • Geschikt voor QL labelprinters

Overzicht

De DK-44605 is perfect voor het produceren van labels voor folders, enveloppen of zelfs bordjes op de schappen, waardoor u de flexibiliteit heeft om elk soort label te creëren. Deze verwijderbare doorlopende papiertape is vakkundig ontworpen om aan al uw labelwensen te voldoen. Hierdoor kunt u labels van alle groottes maken door de tape zelf op lengte te snijden.

U kunt de organisatie thuis en op het werk aanzienlijk verbeteren dankzij het veelzijdige ontwerp van de originele DK-44605-tape zwart op geel. Met een sterke lijmlaag die een permanente kleefkracht biedt, is de DK-44605 uitvoerig door Brother getest om u een zo duurzaam en betrouwbaar mogelijke kwaliteit te bieden.

Door te kiezen voor de originele Brother DK-44605 labelrol navulling, zorgt u ervoor dat uw machine optimaal blijft presteren en u resultaten behaalt die haarscherp zijn en blijven.

Compatibele toestellen

Labelprinters