Artikel toegevoegd

Originele Brother DK-11209 kleine adreslabels

Labelrol met 800 voorgesneden labels van 62 x 29 mm. Zwart tekst op witte achtergrond. Geschikt voor QL labelprinters.

17,18 € incl. btw 14,20 € excl. btw

Beschikbaar

Deze originele Brother zwart op wit DK-11209 labels komen goed van pas bij de meest uiteenlopende algemene labelingwensen. De voorgesneden kleine adreslabels zijn geschikt voor thuis en op kantoor en zijn ideaal om bijvoorbeeld uw logo's, barcodes, bezoekerspasjes of vervoersdocumenten weer te geven.

Belangrijkste eigenschappen

  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • 800 voorgesneden labels per rol
  • Geschikt voor QL labelprinters

Overzicht

De Brother DK-11209 labels komen goed van pas bij al uw algemene labelingwensen. Deze rol met 800 labels van 29 mm x 62 mm wordt vaak gebruikt voor briefwisseling en administratieve doeleinden, ideaal voor zowel thuis als op kantoor.

Reken op professionele resultaten met deze voorgesneden kleine adreslabels, die geschikt zijn om bijvoorbeeld uw logo's, barcodes, bezoekerspasjes of vervoersdocumenten weer te geven. De DK-11209 navulling wordt volgens hoge specificaties gemaakt en is geschikt voor gebruik met een brede waaier aan Brother QL-printers.

Door voor de Brother DK-11209 labelrol zwart op wit te kiezen, zorgt u ervoor dat uw machine optimaal blijft presteren en dat u resultaten behaalt die haarscherp zijn en blijven.

Met de DK-11209 weet u zeker dat uw labels blijven kleven en langer leesbaar blijven.

Compatibele toestellen

Labelprinters