TZeM961

Brother TZe-M961 zwart op mat zilver labeltape – 36mm breed

36,70 € adviesprijs incl. btw en taxen 30,33 € excl. btw

Dit artikel is online beschikbaar.

Het veelzijdige zwart op mat zilver ontwerp van de TZe-M961 maakt deze labeltape perfect voor het creëren van opvallende markeringen om belangrijke informatie weer te geven bij elektrische veiligheidstesten en op eigendomslabels. Deze vakkundig ontworpen gelamineerde tape navulling is geschikt voor gebruik binnen en buiten. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Belangrijkste eigenschappen

  • 36mm breed, 8m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Overzicht

TZe-M961 labeltape is door Brother grondig getest om een zo duurzaam en betrouwbaar mogelijk resultaat te leveren.

Deze 36 mm zwart op metallic mat zilveren labeltape cassette is perfect voor het creëren van labels om apparatuur die in uw organisatie als activa staat gelogd, aan te duiden. Tevens is de tape ideaal om bij elektrische veiligheidstesten aan te geven wanneer de laatste test was en wanneer de volgende plaats moet vinden.

Met zijn waterdicht ontwerp, een lijmlaag die op vrijwel alle oppervlakken plakt en anti-vervagingstechnologie, blijft uw tape en uw tekst zeker intact onder de zwaarste omstandigheden.

En omdat de gelamineerde bovenlaag van de TZe-M961 een matte afwerking heeft, is er geen risico op een slecht leesbare tekst door schittering.

Door voor de originele Brother TZe-M961 labeltape te kiezen, zorgt u ervoor dat uw P-touch labelprinter u resultaten blijft leveren die helder, goed leesbaar en duurzaam zijn.

Labels getest op duurzaamheid

Dankzij onze gelamineerde tapetechnologie zijn onze labels bestand tegen de meest extreme omstandigheden. In deze video ziet u hoe ze presteren.

Compatibele toestellen