Artikel toegevoegd

TZeFA4

Brother TZe-FA4 blauw op wit textieltape – 18mm breed

27,43 € adviesprijs incl. btw en taxen 22,67 € excl. btw
Dit artikel is niet online beschikbaar. Gelieve een verdeler te contacteren.

Weet steevast welke kleding van uw kind is door deze duidelijk te labelen met de handige TZe-FA4 opstrijkbare textieltape 18 mm. Met deze originele Brother TZe-FA4 tape bent u er zeker van dat deze na elke wasbeurt blijft zitten. Bovendien zorgt het blauw op witte ontwerp ervoor dat uw labels bijzonder makkelijk te lezen zijn. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Belangrijkste eigenschappen

  • 18mm breed, 3m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Overzicht

Deze blauw op witte opstrijkbare textieltape is geschikt om katoenen kleding te labelen en is door Brother grondig getest op zijn bestendigheid tegen herhaaldelijke wasbeurten.

Deze TZe-FA4 tape bevat een speciale lijm die smelt bij blootstelling aan hitte en is eenvoudig aan te brengen op de kleding van uw kinderen. Druk gewoon de gewenste tekst af, leg de tape op het katoenen oppervlak, leg er een doek over en druk aan met een heet strijkijzer.

Door voor een originele TZe-FA4 tape van Brother te kiezen, zorgt u ervoor dat uw apparaat optimaal blijft presteren en u resultaten blijft behalen die haarscherp, leesbaar een duurzaam zijn.

Labels getest op duurzaamheid

Dankzij onze gelamineerde tapetechnologie zijn onze labels bestand tegen de meest extreme omstandigheden. In deze video ziet u hoe ze presteren.

Compatibele toestellen