Artikel toegevoegd

TZeB51

Brother TZe-B51 zwart op fluorescerend oranje labeltape – 24mm breed

29,55 € adviesprijs incl. btw en taxen 24,42 € excl. btw

Dit artikel is online beschikbaar.

Deze originele Brother TZe-B51 zwart op fluorescerend oranje labeltape is perfect om opvallende labels te creëren en om belangrijke informatie weer te geven, waarschuwingsborden te maken of specialistisch apparatuur te categoriseren. Door de TZe-B51 te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat belangrijke items snel herkenbaar zijn in geval van calamiteiten. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Belangrijkste eigenschappen

  • 24mm breed, 5m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Overzicht

Deze fluorescerende, zeer goed zichtbare tape is ideaal om belangrijke informatie weer te geven, waarschuwingsborden te maken of om aan te geven waar men specialistisch uitrusting kan vinden in geval van een calamiteit.

De vervangende TZe-B51 labeltape is door Brother grondig getest om zo duurzaam en betrouwbaar mogelijk te zijn.

Door de Brother TZe-B51 zwart op fluorescerend oranje labeltape te gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken over tekstvervaging dankzij onze gepatenteerde lamineertechnologie, die ontworpen is om extreme temperaturen, water, zonlicht en slijtage te weerstaan.

Wanneer u originele Brother TZe-B51 labeltape kiest, zorgt u er ook voor dat uw P-touch apparaat optimaal blijft presteren en u resultaten geeft die helder, goed leesbaar en duurzaam zijn.

Labels getest op duurzaamheid

Dankzij onze gelamineerde tapetechnologie zijn onze labels bestand tegen de meest extreme omstandigheden. In deze video ziet u hoe ze presteren.

Compatibele toestellen