Artikel toegevoegd

TZe263

Brother TZe-263 blauw op wit labeltape – 36mm breed

33,24 € adviesprijs incl. btw en taxen 27,47 € excl. btw

Dit artikel is online beschikbaar.

Deze originele gelamineerde TZe-263 labeltape is geschikt voor gebruik in een brede waaier aan Brother P-touch printers en is bijzonder veelzijdig dankzij de makkelijk leesbare blauwe tekst op een witte achtergrond – dus erg handig voor bij u thuis, op kantoor en op andere werkplekken.

Belangrijkste eigenschappen

  • 36mm breed, 8m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Overzicht

Deze originele Brother TZe-263 labeltape cassette zorgt er gegarandeerd voor dat uw labels langdurig helder, scherp en makkelijk leesbaar blijven.

De gelamineerde blauw op wit TZe-263 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zaken te identificeren, zoals ordners, schappen en USB flash drives, maar ook bijvoorbeeld kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te kunnen weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

De TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te installeren en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar – u weet dus zeker dat uw P-touch machine aan al uw etiketteringseisen voldoet.

Labels getest op duurzaamheid

Dankzij onze gelamineerde tapetechnologie zijn onze labels bestand tegen de meest extreme omstandigheden. In deze video ziet u hoe ze presteren.

Compatibele toestellen