Artikel toegevoegd

TC301

Brother TC-301 goud op zwart labeltape – 12mm breed

24,02 € adviesprijs incl. btw en taxen 19,85 € excl. btw

Dit artikel is online beschikbaar.

Deze veelzijdige TC-301 labeltape is ontwikkeld om extreme temperaturen en omstandigheden te kunnen weerstaan, waardoor u zeker bent van labels die langer meegaan. U kunt de goud op zwart labels altijd en overal gebruiken: thuis, op kantoor of op een andere werkplek.

Belangrijkste eigenschappen

  • 12mm breed, 7,7m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Overzicht

Deze 12 mm goud op zwart labeltape cassette van Brother is ideaal voor al uw algemene labeltoepassingen op kantoor, op de werkplek of thuis en is perfect om de inhoud van ordners, mappen en archiefkasten te identificeren.

Met de spiegelbeeld-afdrukfunctie op uw P-touch labelmachine kunt u bijvoorbeeld afgedrukte labels aan de binnenkant van glazen deuren plakken met de belettering naar buiten toe.

De Brother P-touch gelamineerde labels zijn ontwikkeld om lang mee te gaan, zelfs onder extreme omstandigheden, en zijn bestand tegen extreme temperaturen, zonlicht, water, chemicaliën en wrijving.

Labels getest op duurzaamheid

Dankzij onze gelamineerde tapetechnologie zijn onze labels bestand tegen de meest extreme omstandigheden. In deze video ziet u hoe ze presteren.

Compatibele toestellen