Artikel toegevoegd

Origineel Brother inktpatroon LC1100HYY - geel - hoog rendement

Print 750 pagina's

17,98 € incl. btw 14,86 € excl. btw

Dit artikel is online beschikbaar.

Deze originele Brother LC1100HYY inktcartridge geel met hoog rendement is speciaal ontworpen voor optimale printprestaties en garandeert u hoogwaardige documenten telkens wanneer u afdrukt. Onze eenvoudig te installeren vervangende cartridges helpen afval te verminderen en de kosten te verlagen, terwijl ze scherpe en heldere documenten afleveren die niet vlekkerig worden of vervagen.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print 750 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC 24711
  • Origineel Brother inktpatroon van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Beschikbaar in andere kleuren:

Met de LC1100HYY inktcartridge met hoog rendement hoeft u niet in te boeten aan kwaliteit. De LC1100HYY vervangende cartridge is vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printer en biedt u keer op keer resultaten van de hoogste kwaliteit.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u geld kan besparen op de korte termijn, kunnen deze vaak inferieure producten leiden tot tal van afdrukproblemen en zelfs schade aan uw machine berokkenen – is dit dus het risico wel waard? Zorg dus dat u niet zonder komt te staan en bestel deze LC1100HYY inktcartridge vandaag.

Door te kiezen voor een originele LC1100HYY-inktcartridge met hoog rendement zorgt u ervoor dat uw printer op zijn best blijft presteren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft, waardoor u extra gemoedsrust krijgt.

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren