Artikel toegevoegd

Origineel Brother inktpatronen pack LC1100HYRBWBP - cyaan, magenta en geel - hoog rendement

Print 750 pagina's kleur

42,74 € adviesprijs incl. btw en taxen 35,32 € excl. btw

Dit artikel is online beschikbaar.

Zorg ervoor dat het vervangen van uw originele Brother inktcartridges zo zorgeloos en betaalbaar mogelijk verloopt en koop dit LC1100HYRBWBP Rainbow Voordeelpak met hoog rendement. Het pack bevat inktcartridges in cyaan, geel en magenta, die speciaal ontwikkeld zijn om u te helpen het beste uit uw Brother printer te halen.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print 750 pagina's kleur in overeenstemming met ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inktpatronen van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Beschikbaar in andere kleuren:

Dit LC1100HYRBWBP-inktcartridge Triple pack met hoog rendement is vakkundig ontworpen om naadloos samen te werken met uw Brother printers en biedt u keer op keer resultaten van de hoogste kwaliteit.

Hoewel het gebruik van goedkopere, merkloze cartridges u geld kan besparen op de korte termijn, zijn ze gewoon niet zo compatibel met uw toestel. Die vaak inferieure producten kunnen leiden tot afdrukproblemen en zelfs schade aan uw printer berokkenen – dus waarom het risico nemen?

Door te kiezen voor een originele LC1100HYRBWBP-inktcartridge Triple pack in Cyaan, Magenta en Geel, met hoog rendement, zorgt u ervoor dat uw printer op zijn best blijft presteren en dat elke garantie die u hebt geldig blijft, waardoor u extra gemoedsrust krijgt.

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren