Artikel toegevoegd

Origineel Brother inktpatronen pack LC1000BKBP2 - zwart (x2)

Print 500 pagina's (x2)

52,27 € incl. btw 43,20 € excl. btw

Beschikbaar

Koop het LC1000BKBP2 Inktcartridge Twin pack om meer geld op uw originele Brother cartridges te besparen. Speciaal ontwikkeld zodat u altijd documenten van hoge kwaliteit kunt printen, beschermt u ook uw printer tegen eventuele blijvende schade die niet-originele cartridges kunnen veroorzaken.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print 500 pagina's (x2) in overeenstemming met ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inktpatronen van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Beschikbaar in andere kleuren:

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent door te kiezen voor een LC1000BKBP2-inktcartridge Twin pack.

Elders online zijn er misschien goedkopere navul- of vervangopties verkrijgbaar, maar alleen een originele LC1000BKBP2 garandeert dat uw printer optimaal blijft presteren qua snelheid en functionaliteit.

Onthoud dat het gebruik van Brother cartridges de enige manier is om zeker te zijn dat uw printer optimale afdrukresultaten behaalt en dat alle garanties die u heeft geldig blijven.

Bestel dus nu het LC1000BKBP2 inktcartridge twin pack zwart van Brother om te zorgen dat u op de lange termijn meer waar voor uw geld krijgt.

Compatibele toestellen

Multifunctionele printers

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren