LC-123VALBP inktpatronen pack - cyaan, magenta, geel en zwart

Print tot 600 pagina's zwart / 600 pagina's kleur per cartridge

86,82 € incl. btw

71,75 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

Print 600 pagina's zwart / 600 pagina's kleur in overeenstemming met ISO/IEC 24711

Originele Brother inktpatronen van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

LC123VALBP_main

  • Print 600 pagina's zwart / 600 pagina's kleur in overeenstemming met ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inktpatronen van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Productomschrijving

Kies voor originele Brother inktpatronen om afdrukresultaten met een uitzonderlijke kwaliteit te bekomen, afdruk na afdruk. Waarom zou u het risico op afdrukproblemen nemen door compatibele inktcartridges te kopen wanneer u met een original Brother cartridge zeker bent dat uw printer optimaal werkt?

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -
Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Handig multipack

Bespaar dankzij een voordeelverpakking

Gegarandeerde betrouwbaarheid en kwaliteit

Innobella, een garantie op kwaliteit en betrouwbaarheid

Dankzij de "Innobella" technologie van Brother maken je fotoafdrukken nog meer indruk met spectaculaire kleuren. Brother Innobella inkt bevat zorgvuldig geselecteerde chemische componenten om verstopping van de printkop te voorkomen en daardoor een soepelere werking te garanderen. Dit garandeert de betrouwbaarheid en duurzaamheid van je Brother printer.

Duurzame kwaliteit

Inktpatronen getest op duurzaamheid

Brother Innobella papier en inkt zijn bestand tegen licht en ozon, dus langdurige blootstelling heeft geen invloed op de kwaliteit van je afdrukken. Met originele Brother inktpatronen krijg je een professionele afwerking.

Optimale prestaties

Krijg optimale prestaties van je inkjet printer

Brother inktpatronen zijn ontworpen om in perfecte harmonie te werken met onze apparatuur en bieden een superieur kwaliteitsniveau. Het gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de beste manier om je investering te beschermen en de beste prestaties uit je inkjetprinter te halen, voor gebruiksgemak en besparingen op lange termijn.

Brother at your side

Geniet van de "At your side" ondersteuning van Brother

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van je printer gewaarborgd.  Brother staat "At your side" en je kan rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van je product.

Logo Brother Earth

Minimale impact op het milieu en gratis recyclage

Alle Brother toners zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast biedt Brother klanten een milieuverantwoorde manier om hun Brother producten aan het einde van de levensduur in te leveren voor recycling.

Origineel Brother inktpatroon

Controleer de authenticiteit van je verbruiksartikelen

Originele Brother cartridges bevatten altijd een holografisch beveiligingslabel. Wees alert of er niet met de verpakking of het beveiligingslabel is geknoeid. Controleer ook of je verbruiksartikel authentiek is door het 7-cijferige identificatienummer van het hologram-beveiligingslabel in te voeren op: go.brother/id

Recycleer gratis je gebruikte Brother cartridges

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook jij kan je steentje bijdragen!

Brother biedt je de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk je gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen help je ons om onze impact op het milieu te verlagen.

 

Gratis recycleren

5 redenen om voor originele Brother cartridges te kiezen

Het kan verleidelijk zijn om goedkope huismerk of compatibele cartridges te kopen. Toch zijn er meerdere redenen waarom originele verbruiksartikelen van Brother de beste koop zijn:

  • Elke keer een perfecte afdrukkwaliteit
  • Werken probleemloos met je Brother printer
  • Uw printer behoudt zijn fabrieksgarantie
  • Beter voor het milieu, want recycleerbaar
  • Voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen

Meer voordelen van Brother Originals

Terug naar boven