LC-1000RBWBP inktpatronen pack - cyaan, magenta en geel

Print tot 400 pagina's per cartridge

44,92 € incl. btw

37,12 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

Print 400 pagina's kleur in overeenstemming met ISO/IEC 24711

Originele Brother inktpatronen van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

LC1000RBWBP_main

  • Print 400 pagina's kleur in overeenstemming met ISO/IEC 24711
  • Originele Brother inktpatronen van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Productomschrijving

Zorg ervoor dat het vervangen van uw originele Brother inktcartridges zo zorgeloos en betaalbaar mogelijk verloopt en koop dit LC1000RBWBP Rainbow Voordeelpak. Het pack bevat inktcartridges in cyaan, geel en magenta, die speciaal ontwikkeld zijn om u te helpen het beste uit uw Brother printer te halen.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -
Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Handig multipack

Bespaar dankzij een voordeelverpakking

Gegarandeerde betrouwbaarheid en kwaliteit

Innobella, een garantie op kwaliteit en betrouwbaarheid

Dankzij de "Innobella" technologie van Brother maken uw fotoafdrukken nog meer indruk met spectaculaire kleuren. Brother Innobella inkt bevat zorgvuldig geselecteerde chemische componenten om verstopping van de printkop te voorkomen en daardoor een soepelere werking te garanderen. Dit garandeert de betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw Brother printer.

Duurzame kwaliteit

Inktpatronen getest op duurzaamheid

Brother Innobella papier en inkt zijn bestand tegen licht en ozon, dus langdurige blootstelling heeft geen invloed op de kwaliteit van uw afdrukken. Met originele Brother inktpatronen krijgt u een professionele afwerking!

Optimale prestaties

Krijg optimale prestaties van uw inkjet printer

Brother inktpatronen zijn ontworpen om in perfecte harmonie te werken met onze apparatuur en bieden een superieur kwaliteitsniveau. Het gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de beste manier om uw investering te beschermen en de beste prestaties uit uw inkjetprinter te halen, voor gebruiksgemak en besparingen op lange termijn.

Brother at your side

Geniet van de "At your side" ondersteuning van Brother

Bij gebruik van originele Brother verbruiksartikelen is de garantie van uw printer gewaarborgd.  Brother staat "At your side" en u kunt rekenen op een uitstekende verkoopondersteuning en klantenservice, zowel voor als na aankoop van uw product.

Logo Brother Earth

Minimale impact op het milieu en gratis recyclage

Alle Brother toners zijn ontworpen met als uitgangspunt om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast biedt Brother klanten een milieuverantwoorde manier om hun Brother producten aan het einde van de levensduur in te leveren voor recycling.

Origineel Brother inktpatroon

Controleer de authenticiteit van uw verbruiksartikelen

Originele Brother cartridges bevatten altijd een holografisch beveiligingslabel. Wees alert of er niet met de verpakking of het beveiligingslabel is geknoeid. Controleer ook of uw verbruiksartikel authentiek is door het 7-cijferige identificatienummer van het hologram-beveiligingslabel in te voeren op: go.brother/id

Gratis recyclage

Recycleer gratis uw gebruikte Brother cartridges

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen!

Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

 

Gratis recycleren

Terug naar boven