DR-130CL drumeenheid

Levensduur van 17.000 pagina's

225,17 € incl. btw

186,09 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

Levensduur van 17.000 pagina's (bij 1 pagina per afdruktaak)

Originele Brother drumeenheid van hoge kwaliteit

Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Productinformatie

DR130CL_main

  • Levensduur van 17.000 pagina's (bij 1 pagina per afdruktaak)
  • Originele Brother drumeenheid van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Productomschrijving

Deze originele Brother drumeenheid werd door experts ontworpen voor gebruik met uw Brother laserprinter. De DR-130CL drum zorgt ervoor dat uw printer resultaten van de hoogste kwaliteit blijft leveren, zodat uw belangrijke documenten afgedrukt worden met de helderheid die zij verdienen.

Meer voordelen

Vertrouw voor uw zakelijke printbehoeften op de Brother DR-130CL drum, zodat u zeker bent dat uw printer optimaal blijft presteren en uw afdrukken kristalhelder blijven.

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkopere, merkloze accessoires te kopen, maar onthoud wel dat goedkope printer drums niet alleen de kwaliteit van uw afdrukken kunnen beïnvloeden, maar ook uw garantie teniet kunnen doen en blijvende schade aan uw printer kunnen veroorzaken.

Deze originele DR-130CL drumeenheid zorgt ervoor dat uw printer optimaal blijft presteren. U krijgt meer waar voor uw geld op de lange termijn en keer op keer indrukwekkende resultaten.

Gratis recyclage

Recycleer gratis je gebruikte Brother cartridges

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook jij kan je steentje bijdragen!

Brother biedt je de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk je gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen help je ons om onze impact op het milieu te verlagen.

 

Gratis recycleren

Terug naar boven