DK-22223 doorlopende rol wit papier 50mm

Doorlopende labelrol met papier van 50 mm breed en 30,48 m lang. Zwart tekst op witte achtergrond.

19,18 € incl. btw

15,85 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit

50mm breed, 30,48m lang; kies de gewenste lengte

Geschikt voor QL labelprinters

Productinformatie

DK22223_main

  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • 50mm breed, 30,48m lang; kies de gewenste lengte
  • Geschikt voor QL labelprinters

Productomschrijving

Of u nu labels voor enveloppen, folders of voor op uw schappen maakt, geniet van de flexibiliteit om labels van elk lengte op maat te creëren. De DK-22223 doorlopende labeltape zorgt dankzij zijn sterke lijmlaag voor permanente kleefkracht, waardoor u er thuis en op kantoor handig gebruik van kunt maken.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -
Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

De DK-22223 is perfect voor het produceren van labels voor folders, enveloppen of zelfs bordjes op de schappen, waardoor u de flexibiliteit heeft om elk soort label te creëren. Deze doorlopende papiertape is vakkundig ontworpen om aan al uw labelwensen te voldoen. Hierdoor kunt u labels van alle groottes maken door de tape zelf op lengte te snijden.

U kunt de organisatie thuis en op het werk aanzienlijk verbeteren dankzij het veelzijdige ontwerp van de originele DK-22223-tape zwart op wit. Met een sterke lijmlaag die een permanente kleefkracht biedt, is de DK-22223 uitvoerig door Brother getest om u een zo duurzaam en betrouwbaar mogelijke kwaliteit te bieden.

Door te kiezen voor de originele Brother DK-22223 labelrol navulling, zorgt u ervoor dat uw machine optimaal blijft presteren en u resultaten behaalt die haarscherp zijn en blijven.

Terug naar boven