TZe-SL261 zelflaminerende labeltape 36mm

Zwarte tekst op wit label voor identificatie van kabels van 3,0 mm tot 10,4 mm diameter.

39,85 € incl. btw

32,93 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

36mm breed, 8m lang

Identificatie van kabels met diameter 3.0mm à 10.4mm

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Productinformatie

TZeSL261_main

Zorgt voor duurzame en goed leesbare resultaten

  • 36mm breed, 8m lang
  • Identificatie van kabels met diameter 3.0mm à 10.4mm
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame en goed leesbare resultaten

Productomschrijving

Deze 36 mm zelflaminerende TZe-SL261 zwart op wit Pro Tape is ontwikkeld voor langdurige identificatie van netwerkkabels. De speciale kleef- en labeleigenschappen zorgen ervoor dat uw labels stevig rond draden en kabels blijven zitten. Compatibel met bepaalde P-touch-modellen die geschikt zijn voor 24 mm en 36 mm brede TZe-tapes.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Deze 36 mm zwart op wit TZe-SL261 zelflaminerende labeltape is speciaal ontworpen voor een langdurige betrouwbare identificatie van CAT5e/CAT6/CAT6A-netwerkkabels met een diameter van 3,0 tot 10,6 mm. De tape is grondig getest door Brother om ervoor te zorgen dat u de ID-labels snel en efficiënt kunt afdrukken.

Deze labeltape is ontwikkeld met een speciale kleefstof en materialen waardoor labels gemakkelijk op kabels worden aangebracht en blijft jarenlang stevig vastzitten. Hiermee wordt op betrouwbare wijze aan uw toekomstige identificatiebehoeften voldaan.

De tekst op het label wordt beschermd door een gelamineerde overlaag die automatisch wordt aangebracht bij het afdrukken. Hij wordt beschermd tegen extreme omstandigheden, zoals extreme temperaturen, zonlicht, water, chemicaliën, slijtage en meer.

Deze zelflaminerende Brother TZe-SL261 labeltape maakt deel uit van het Brother Pro Tape-gamma en is compatibel met geselecteerd professionele P-touch labelprinters.

Terug naar boven