TZe-RW54 satijnen lint 24mm

Gouden tekst op wijnrood lint. Ideaal voor hobbyprojecten of om een persoonlijke touch toe te voegen aan uw geschenken voor familie en vrienden.

16,61 € incl. btw

13,73 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

24mm breed, 4m lang

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productinformatie

TZe-RW54 24mm gold on wine red TZe ribbon

  • 24mm breed, 4m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productomschrijving

Zorg voor een vleugje magie en voeg iets persoonlijks toe aan cadeaus, kaarten en knutselwerkjes, met het originele Brother TZe-RW54 cadeaulint. Met de TZe-RW54 kunt u rekenen op een snel en betrouwbaar resultaat, en scherp en professioneel drukwerk. Compatibel met P-touch labelprinters met het TZ- of TZe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Gebruik de TZe-RW54 samen met uw P-touch printer om uw beste wensen over te maken aan uw dierbaren voor speciale gelegenheden. Zorg voor een vleugje magie en voeg iets persoonlijks toe aan cadeaus, kaarten en knutselwerkjes, met het originele Brother TZe-RW54 cadeaulint.

Met de TZe-RW54 geniet u van een snel en betrouwbaar resultaat, en scherp en professioneel drukwerk. De prachtige goud op wijnrood Brother TZe-RW54 labeltape zorgt gegarandeerd voor hoogwaardige labels.

Met zijn luxueuze glanzende afwerking is dit niet-klevende lint uit textiel perfect om cadeautjes te verpakken en knutselwerkjes mee te maken.

Terug naar boven