HSe-251 krimpkous labels 23,6mm

Tape van 1,5 m lang om krimpkouslabels van 23,6 mm breed te printen. Zwarte tekst op witte achtergrond. Krimpverhouding van 2:1.

38,13 € incl. btw

31,51 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

23,6mm breed, 1,5m lang

Krimpt bij verhitting om gemakkelijk kabels te identificeren

Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productinformatie

HSE251

  • 23,6mm breed, 1,5m lang
  • Krimpt bij verhitting om gemakkelijk kabels te identificeren
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productomschrijving

Deze originele Brother 23,6 mm HSe-251 krimpkous tape is speciaal ontworpen om kabels en snoeren permanent te markeren en identificeren. Met zijn krimpverhouding van 2:1 is de HSe-251 zwart op wit tape aanbevolen voor gebruik bij kabels met een diameter tussen 7,3 mm en 14,3 mm. Compatibel met P-touch labelprinters met het HS- of HSe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Deze 23,6 mm zwart op wit HSe-251 tapecassette is speciaal ontworpen om kabels, vezel en snoeren met een buitendiameter van 7,3 mm - 14,3 mm te markeren en identificeren.

Wanneer de geprinte kous over een kabel wordt geplaatst en met een warmtepistool wordt verhit, krimpt de kous strak om de kabel heen. Er is geen lijm nodig, waardoor zelfs in zeer warme omgevingen de krimpkous niet van de kabel zal loskomen.

Deze originele Brother HSe-251 tape is compatibel met diverse P-touch labelprinters en is een essentieel hulpmiddel van elke elektricien; hij biedt duidelijke labels en helpt u om aan de veiligheidseisen te voldoen en efficiënter in uw werk te zijn.

Terug naar boven