Croydon Health Services NHS Trust logo

De uitdaging

De bloedlabels van de afdeling Pathologie van Trust werden met de labelprinters van twee leveranciers afgedrukt. De 20 printers waren buiten garantie en niet meer rendabel te herstellen. De huidige leveranciers hadden bovendien de prijs van het apparaat verhoogd, ook al was het printermodel de afgelopen 5 jaar niet veranderd. Een ander probleem dat het personeel meldde, was de krappe ruimte in het testlabo waardoor de printers meermaals van de werkbank geduwd werden en stukgingen.

De oplossing

Het Brother Solutions team ontmoette het personeel van het Croydon University Hospital en ze bespraken hun noden en vereisten. Ze hebben aandachtig naar hen geluisterd en zagen de pijnpunten. De mobiele labelprinter RJ-2140 werd voorgesteld omwille van zijn unieke kenmerken.

  • Robuust design
  • Uitgebreide garantie
  • Werkt op batterijen voor mobiliteit
  • Compatibiliteit met iOS en Android
  • Toekomstbestendig

Het resultaat

Na de eerste testen met de labelprinter en de configuratie van het labelformaat was de klant erg tevreden met de voorgestelde oplossing.

Bezoek onze pagina's over Gezondheidszorg voor meer informatie over onze oplossingen voor de zorgsector.

Een verpleegster die blauwe chirurgische handschoenen draagt leest patiëntinformatie van een geprint etiket op een bloedzak met een arts op de achtergrond

Croydon Health Services NHS Trust verleent in de hele gemeente zorg aan mensen thuis, op scholen en in gezondheidsklinieken, alsook in het universitair ziekenhuis van Croydon en het Purley War Memorial Hospital

We hebben de voorbije 10 maanden heel wat printerleveranciers gescreend voor de afdeling pathologie en besloten de Rugged Jet thermische printer RJ-2140 van Brother te testen omwille van het handige formaat, de compatibiliteit en de uitgebreide garantie. Het eenvoudig maar doeltreffend printsysteem bespaart onze clinici kostbare tijd, waardoor ze hun patiënten beter kunnen behandelen en verzorgen.

 

Peter Norris, IT Head of Testing and Integration

Wat hebben we verwezenlijkt?

Wit komprespijlenpictogram op een ronde groenblauwe achtergrond

Minder ruimte

Dankzij het compacte ontwerp van de robuuste en mobiele printer RJ-2140 is er minder ruimte nodig in de testlabo’s van de pathologieafdelingen.

Wit klokicoon op een ronde groenblauwe achtergrond

Meer efficiëntie

De oplossing van Brother bespaart de clinici kostbare tijd, waardoor ze de patiënten beter kunnen behandelen en verzorgen.

Wit kalendercontrolepictogram op een ronde groenblauwe achtergrond

Toekomstbestendige oplossing

Met Wi-Fi- en USB-connectiviteit, gecombineerd met IOS- en Android-compatibiliteit en een uitgebreide garantie, is de Trust verzekerd van een toekomstbestendige oplossing.

Ontdek de voordelen van de Brother oplossingen voor jouw onderneming