DK-11234 zelfklevende bezoekersbadge

Labelrol met 260 voorgesneden labels van 60 x 86mm. Zwarte tekst op witte achtergrond.

43,94 € incl. btw

36,31 € excl. btw

Neem contact op met Brother voor de laatste beschikbaarheidsinformatie.
Tijdelijk niet op voorraad Zoek een verdeler

260 labels per rol, 60mm x 86mm

Rechtstreeks plakken op en veilig verwijderen van niet-delicate stoffen

Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit

Productinformatie

DK11234_main

Duidelijk en duurzaam resultaat

  • 260 labels per rol, 60mm x 86mm
  • Rechtstreeks plakken op en veilig verwijderen van niet-delicate stoffen
  • Originele Brother labelrol van hoge kwaliteit
  • Duidelijk en duurzaam resultaat

Productomschrijving

Deze originele Brother zwart op wit DK-11234 labels zijn ideaal voor de identificatie van gasten en bezoekers. De voorgesneden zelfklevende bezoekersbadges worden op kantoor, in ziekenhuizen en op evenementen gebruikt. Ze kunnen rechtstreeks op kleding aangebracht worden en logo's, tekst en barcodes weergeven.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -
Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

De Brother DK-11234 labels komen goed van pas bij al uw labelbehoeften op gebied van bezoekers- en gastenidentificatie. Deze rol met 260 zelfklevende labels van 60 mm x 86 mm, standaard afmetingen van bezoekersbadges, wordt vaak gebruikt voor naambadges van bezoekers op evenementen of professionele gelegenheden en in ziekenhuizen.

Deze labels worden veilig en efficiënt rechtstreeks op kleding aangebracht. Verwacht een professioneel resultaat met deze eenvoudig verwijderbare badge-labels voor bezoekers; ze laten geen sporen achter op kleding (*). Voeg logo's, barcodes, naam van de bezoekers, bedrijfsnaam of andere informatie toe. De DK-11234 navulling wordt volgens hoge specificaties gemaakt en is geschikt voor gebruik met een ruime keuze aan Brother QL-printers.

Door voor de Brother DK-11234 labelrol zwart op wit met zelfklevende etiketten te kiezen, zorgt u ervoor dat uw toestel optimaal blijft werken en dat u kristalheldere resultaten behaalt.

(*) Let op : DK-11234 labels mogen niet op corduroy, leder, zijde, suède, vinyl of andere delicate materialen worden aangebracht.

Terug naar boven