TZe-MPSL31 labeltape 12mm

Zwarte tekst op mat label met zilveren kant motief. Minder glanzende / reflecterende toplaag.

11,91 € incl. btw

9,84 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

12mm breed, 4m lang

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productinformatie

TZeMPSL31 tape

  • 12mm breed, 4m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productomschrijving

Het ontwerp van deze TZe-MPSL31 labeltape is een leuke aanvulling op uw creaties, kaarten en geschenken. De tape is gelamineerd, dus u kunt er zeker van zijn dat uw labels worden beschermd tegen beschadiging. Compatibel met P-touch labelprinters die het TZ of TZe logo op de verpakking van de tapecassette tonen.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Deze originele Brother TZe-MPSL31 labeltape cassette zorgt er gegarandeerd voor dat uw labels langdurig helder, scherp en makkelijk leesbaar blijven.

U kunt de zwart op zilveren kant patroon TZe-MPSL31 labeltape gebruiken om uw brieven, kaartjes, geschenken of andere ontwerpen te personaliseren en hipper te maken.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te kunnen weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

De TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te installeren en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar – u weet dus zeker dat uw P-touch machine aan al uw etiketteringseisen voldoet.

Terug naar boven