TZe-M31 labeltape 12mm

Zwarte tekst op mat transparant label. Deze labels hebben een minder glanzende / reflecterende toplaag.

19,12 € incl. btw

15,80 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

12mm breed, 5m lang

Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit

Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productinformatie

TZeM31_main

  • 12mm breed, 5m lang
  • Originele Brother tapecassette van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productomschrijving

Deze originele Brother Brother TZe-M31 labeltape van 12 mm breed is ontworpen om extreme temperaturen te kunnen weerstaan en is bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water - dus erg handig voor bij u thuis, op kantoor en op andere werkplekken. Bovendien zorgt het mat gelamineerde oppervlak ervoor dat uw labels altijd goed leesbaar zijn. Compatibel met P-touch labelprinters die het TZ of TZe logo op de verpakking van de tapecassette tonen.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Deze originele Brother TZe-M31 labeltape cassette zorgt er gegarandeerd voor dat uw labels langdurig helder, scherp en makkelijk leesbaar blijven.

De gelamineerde zwart op mat transparant TZe-M31 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zaken te identificeren, zoals ordners, schappen en USB flash drives, maar ook bijvoorbeeld kabels en andere apparatuur.

Het speciale mat gelamineerde oppervlak heeft een hoogwaardige afwerking, met minder weerspiegeling in vergelijking met standaard labeltapes.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te kunnen weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

Terug naar boven