TZe-231M5 labeltape 12mm

Zwarte tekst op wit label. Pack van 5 x TZe-231. Standaard gelamineerde labels voor algemene labeltoepassingen.

87,74 € incl. btw

72,51 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

Value pack van 5 x TZe-231 tapecassettes

12mm breed, 8m lang

Originele Brother tapecassettes van hoge kwaliteit

Productinformatie

TZe231M5_main

Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

  • Value pack van 5 x TZe-231 tapecassettes
  • 12mm breed, 8m lang
  • Originele Brother tapecassettes van hoge kwaliteit
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productomschrijving

Deze originele gelamineerde TZe-231M5 labeltapes (pack van 5 x TZe-231) zijn geschikt voor gebruik in een brede waaier aan Brother P-touch printers en is bijzonder veelzijdig dankzij de makkelijk leesbare zwarte tekst op een witte achtergrond - dus erg handig voor bij u thuis, op kantoor en op andere werkplekken.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Deze originele Brother TZe-231M5 labeltape cassettes (pack van 5 x TZe-231) zorgen er gegarandeerd voor dat uw labels langdurig helder, scherp en makkelijk leesbaar blijven.

De gelamineerde zwart op wit TZe-231 labeltape is handig zowel bij u thuis, op kantoor als op de werkvloer en is erg nuttig om de inhoud van allerlei zaken te identificeren, zoals ordners, schappen en USB flash drives, maar ook bijvoorbeeld kabels en andere apparatuur.

Deze zelfklevende gelamineerde labels zijn ontwikkeld om extreme temperaturen te kunnen weerstaan en zijn bestand tegen chemicaliën, wrijving, zonlicht en onderdompeling in water, waardoor ze zowel binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

De TZe tapecassettes zijn snel en eenvoudig te installeren en de labels zijn in diverse breedtes, kleuren en materialen verkrijgbaar – u weet dus zeker dat uw P-touch machine aan al uw etiketteringseisen voldoet.

Terug naar boven