HSe-621e krimpkous labels 9mm

Tape van 1,5 m lang om krimpkouslabels van 9 mm breed te printen. Zwarte tekst op gele achtergrond. Krimpverhouding van 3:1.

34,67 € incl. btw

28,65 € excl. btw

Beschikbaar

Levering binnen de twee werkdagen
+
Zoek een verdeler

9mm breed, 1,5m lang

Krimpt bij verhitting om gemakkelijk kabels te identificeren

Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productinformatie

HSe621E_main

  • 9mm breed, 1,5m lang
  • Krimpt bij verhitting om gemakkelijk kabels te identificeren
  • Zorgt voor duurzame, makkelijk leesbare resultaten

Productomschrijving

Deze originele Brother 9 mm HSe-621e krimpkous tape is speciaal ontworpen om kabels en snoeren permanent te markeren en identificeren. Met zijn krimpverhouding van 3:1 is de HSe-621e zwart op geel tape aanbevolen voor gebruik bij kabels met een diameter tussen 1,6 mm en 5,4 mm. Compatibel met P-touch labelprinters met het HS- of HSe-logo op de behuizing van de tapecassette.

Compatibele modellen

Toon meer +
Toon minder -

Meer voordelen

Deze 9 mm zwart op wit HSe-621e tapecassette is speciaal ontworpen om kabels, vezel en snoeren met een buitendiameter van 1,6 mm - 5,4 mm te markeren en identificeren.

Wanneer de geprinte kous over een kabel wordt geplaatst en met een warmtepistool wordt verhit, krimpt de kous strak om de kabel heen. Er is geen lijm nodig, waardoor zelfs in zeer warme omgevingen de krimpkous niet van de kabel zal loskomen.

Deze originele Brother HSe-621e tape is compatibel met diverse P-touch labelprinters en is een essentieel hulpmiddel van elke elektricien; hij biedt duidelijke labels en helpt u om aan de veiligheidseisen te voldoen en efficiënter in uw werk te zijn.

Terug naar boven