Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Toebehoren
  3. Originele Brother inkt en toner
  4. Garantie

Brother supplies, een garantie op gemoedsrust

 

Bij Brother doen we een belofte aan al onze klanten, waarbij we een hoge kwaliteit en een ongeëvenaarde betrouwbaarheid garanderen.

Originele Brother inktpatronen en tonercartridges zijn ontworpen, geproduceerd en getest binnen gecontroleerde omgevingen in de modernste faciliteiten. Het resultaat is dat ze garanderen dat uw inkt en toner niet vervuild raken.

Ontdek de waarheid over compatibele en namaakcartridges

Peace of mind

Bescherm uw investering

Originele Brother inkt- en tonercartridges zijn een essentieel onderdeel van een volledig afdruksysteem. Waarom zou u kiezen voor minderwaardige en schadelijke compatibles wanneer u heeft geïnvesteerd in een goede printer of printinfrastructuur? Kies voor Brother originals en bescherm uw initiële investering.

Precision

Ontworpen voor uw printer

Brother tonercartridges en inktpatronen worden gemaakt door dezelfde deskundige technici die onze bekroonde printers ontwerpen. Elke cartridge is vakkundig vervaardigd voor een harmonieus gebruik met specifieke printers. Dit garandeert:

  • minimale downtime
  • optimale paginaopbrengsten van uw cartridges
  • een langere levensduur van uw hardware

Vind de originele Brother inkt- en tonercartridge voor uw printer

Verminder uw ecologische voetafdruk en minimaliseer de impact op het milieu dankzij de originele printerbenodigdheden van Brother.

Lage impact op het milieu

Verminder uw ecologische voetafdruk en minimaliseer de impact op het milieu dankzij de originele printerbenodigdheden van Brother.

Meer info
Print Quality

Wanneer afdrukkwaliteit belangrijk is

Brother inktpatronen en tonercartridges zijn speciaal samengesteld om het risico op vlekken en vegen te beperken en leveren een perfect afdrukresultaat.

Meer info
Health and Safety

Getest volgens hoge veiligheidsnormen

Brother cartridges zijn gecertificeerd volgens ISO-normen en voldoen aan de eisen rond klantveiligheid.

Meer info
De inktcartridges en tonercartridges van Brother zorgen elke keer voor een perfecte afdruk

Onberispelijke betrouwbaarheid

Brother supplies worden grondig getest om er zeker van te zijn dat ze perfect werken met uw printer en hoogwaardige documenten bieden die u nodig heeft.

Meer info