Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Toebehoren
  3. Originele Brother inkt en toner
  4. Duurzaamheid

Onze bijdrage aan uw duurzaamheid

 

Bij Brother denken we na over de hele levenscyclus van onze producten. Het gevolg is dat al onze hardware, inktpatronen en tonercartridges zo weinig mogelijk impact op het milieu hebben, zodat uw bedrijf ook milieubewust is.

Bovendien zijn wij volledig geaccrediteerd voor ons "zero-waste-to-landfill" beleid, waarbij geen afval naar stortterreinen wordt gevoerd. Stuur ons gratis uw lege cartridges en wij recyclen deze op een verantwoorde manier.

Ontdek de waarheid over compatibele en namaakcartridges

Impact

Lagere impact op het milieu

Uw Brother printer werkt optimaal met genuine supplies. Wanneer u dus originele Brother inktcartridges en tonercartridges gebruikt, kan u uw impact op het milieu drastisch verlagen dankzij de nieuwste technologieën.

  • Lager energieverbruik
  • Minder afval
  • Gratis en makkelijk cartridges recyclen

Recycling

Gratis cartridges recycleren

Wanneer uw toners het einde van hun levensduur bereiken, recycleert Brother ze gratis in onze ultramoderne recyclingcentra. Het is deze toewijding aan het milieu die Brother hardware helpt te voldoen aan de strikte 'Blue Angel' milieunorm.

Lees meer over de recyclageprogramma's van Brother en stuur gratis uw cartridges terug.

Vind de originele Brother inkt- en tonercartridge voor uw printer

De inktcartridges en tonercartridges van Brother zorgen elke keer voor een perfecte afdruk

Onberispelijke betrouwbaarheid

Brother supplies worden grondig getest om er zeker van te zijn dat ze perfect werken met uw printer en hoogwaardige documenten bieden die u nodig heeft.

Meer info
Health and Safety

Getest volgens hoge veiligheidsnormen

Brother cartridges zijn gecertificeerd volgens ISO-normen en voldoen aan de eisen rond klantveiligheid.

Meer info
Print Quality

Wanneer afdrukkwaliteit belangrijk is

Brother inktpatronen en tonercartridges zijn speciaal samengesteld om het risico op vlekken en vegen te beperken en leveren een perfect afdrukresultaat.

Meer info
Onze cartridges zijn specifiek ontworpen voor Brother printers. Vermijd compatibles die niet alleen uw printer, maar ook zijn garantie kunnen schaden.

Een garantie op gemoedsrust

Onze cartridges zijn specifiek ontworpen voor Brother printers. Vermijd compatibles die niet alleen uw printer, maar ook zijn garantie kunnen schaden.

Meer info