Artikel toegevoegd

Brother TN900Y toner geel - ultra hoog rendement

Print tot 6.000 pagina's

224,89 € incl. btw 185,86 € excl. btw

Beschikbaar

Creëer makkelijk levendige afdrukken met de speciaal geformuleerde TN-900Y tonercartridge geel. Deze fijn geformuleerde toner is ideaal voor uw grootste printopdrachten. De toner zorgt voor superieure printkwaliteit en helpt om uw afdrukkosten laag te houden.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print tot 6.000 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC19798
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

Beschikbaar in andere kleuren:

Zorg ervoor dat uw Brother printer de uitzonderlijke resultaten blijft leveren die u gewend bent door te kiezen voor de TN-900Y tonercartridge.

Deze speciale geformuleerde TN-900Y tonercartridge geel is ideaal voor uw grootste printopdrachten. De toner zorgt voor superieure printkwaliteit en helpt om uw afdrukkosten laag te houden.

Er zijn misschien goedkopere vervangopties elders online verkrijgbaar, maar alleen een originele TN-900Y tonercartridge garandeert dat uw printer optimaal blijft presteren qua snelheid en functionaliteit. Onthoud dat het gebruiken van Brother cartridges de enige manier is om zeker te zijn dat uw printer optimale afdrukresultaten behaalt en dat alle garanties die u heeft geldig blijven.

Bestel dus nu de TN-900Y tonercartridge geel van Brother om te zorgen dat u op de lange termijn meer waar voor uw geld krijgt.

Compatibele toestellen

Printers

Multifunctionele printers

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren