Artikel toegevoegd

Brother TN6300 toner zwart - standaard rendement

Print tot 3.000 pagina's

110,76 € incl. btw 91,54 € excl. btw

Beschikbaar

Dankzij deze originele Brother TN-6300 zwarte toner met standaard rendement print uw zwart-wit laserprinter niet enkel in de hoogste kwaliteit, maar ook bijzonder scherp waardoor uw professionele documenten echt opvallen. Koop de TN6300 toner online bij Brother of bij een van onze erkende verdelers.

Belangrijkste eigenschappen

  • Print tot 3.000 pagina's in overeenstemming met ISO/IEC19752
  • Originele Brother toner van hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling zodat u papier, tijd en geld bespaart

Overzicht

De originele TN-6300 zwarte toner met standaard rendement werd uitvoerig getest en ontworpen om uw Brother zwart-wit laserprinter keer op keer de beste afdrukresultaten te laten afleveren.

Vermijd goedkope compatibele toners, waarmee u enkel op korte termijn uw voordeel doet. Deze inferieure producten leiden vaak tot afdrukproblemen en schade aan uw printer. Met de originele TN6300 toner met standaard rendement van Brother ontloopt u dit risico, blijft uw lopende garantie geldig en bespaart u onnodige kosten op langere termijn.

Andere beschikbare toners:

Compatibele toestellen

Printers

Multifunctionele printers

Faxen

Gratis recyclage

Recycleer gratis met Brother

Wist u dat u uw gebruikte verbruiksartikelen gratis kunt recycleren met Brother?

Bij Brother draait alles om milieuverantwoord ondernemen. We stimuleren de kringloopeconomie door 100% recycleerbare producten op de markt te brengen. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Brother biedt u de keuze uit een aantal programma's om gratis en makkelijk uw gebruikte toners, inktpatronen en printers te recycleren. Met een minimum aan inspanningen helpt u ons om onze impact op het milieu te verlagen.

Onze recyclageprogramma's maken deel uit van onze jarenlange samenwerking met Cool Earth, een liefdadigheidsinstelling die met lokale dorpen samenwerkt om de vernietiging van regenwouden te stoppen. Bezoek Brother Earth voor meer informatie en ontdek hoe we allemaal ons steentje kunnen bijdragen voor een beter milieu.

Gratis recycleren